Inčukalna novadā gājis bojā autovadītājs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Inčukalna novadā pēc ceļu satiksmes negadījuma gāja bojā kāds 74 gadus vecs autovadītājs, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ap plkst.10 uz autoceļa Vangaži-Ropaži 1937.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Opel", nobrauca no ceļa grāvī. Mediķi notikuma vietā konstatēja automašīnas vadītāja nāvi. Pašlaik tiek noskaidrots vīrieša nāves iemesls.

Aptuveni plkst.19.10 Balvu novadā, autoceļa Gulbene-Balvi-Krievijas robeža 38.kilometrā, 1979.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A6" notrieca uz ceļa braucamās daļas izgājušu 2001.gadā dzimušu zēnu, kurš ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt ap plkst.19.25 Rīgā, Marijas un Merķeļa ielas krustojumā, 1983.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chevrolet", notrieca gājēju, 1997.gadā dzimušu jaunieti, kura šķērsoja brauktuvi pa gājēju pāreju. Nepilngadīgā nogādāta slimnīcā ar kreisās plaukstas locītavas lūzumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 15 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bijuši autovadītāji, bet deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, trīs autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu