Rīgas «Dinamo» spēles «LDz» kausā pārraidīs TV6 un TV5

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» spēles pašu organizētajā «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņas turnīrā tiešraidē translēs kanālā TV6 un TV5. Tiks nodrošināta tiešā translācija arī finālspēlei neatkarīgi no tā, kādas komandas cīnīsies par kausu, TVNET informē MTG grupas sabiedrisko attiecību daļa.

Augusta pēdējā nedēļā «Arēnā Rīga» jau piekto gadu norisināsies «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņa hokejā, kurā šogad piedalīsies sešas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas. Bez mājiniekiem Rīgas «Dinamo» spēlēs arī Jaroslavļas «Lokomotiv», Sanktpēterburgas SKA, Kazaņas «Ak Bars», Minskas «Dinamo» un Prāgas «LEV».

Kanāli TV6 un TV5 tiešraidē translēs visas Latvijas kluba «Dinamo» spēles, kā arī turnīra fināla maču.

Komandas turnīra pirmajā kārtā būs sadalītas divās apakšgrupās pa trim vienībām, kas savā starpā izspēlēs riņķa turnīru (pa divām spēlēm katrai komandai), bet turnīra pēdējā dienā aizvadīs spēles par vietām ar otras grupas komandām.

Turnīrs no 26. līdz 29. augustam «Arēnā Rīga».

TV5 piedāvās sekot līdzi spēlēm, tās piedāvājot ar komentāriem krievu valodā.

«Latvijas Dzelzceļa kausa» spēles tiešraidē TV6 un TV5

26.augustā 19:15 TV6 un 19:20 TV5 Rīgas «Dinamo» spēlēs ar Jaroslavļas «Lokomotiv», kuras sastāvā ir Miķelis Rēdlihs.

27.augustā 19:15 TV6 un 19:20 TV5 Rīgas «Dinamo» tiksies ar Kazaņas «Ak Bars».

29.augustā 19:45 TV6 un 19:50 TV5 notiks turnīra finālspēle par vietu (neatkarīgi no grupu turnīra rezultātiem), kurā piedalīsies arī Rīgas «Dinamo».

Par «Latvijas Dzelzceļa kausu»

Pirmo reizi Latvijas Dzelzceļa izcīņa norisinājās 2009. gadā, kad uzvaru izcīnīja Rīgas «Dinamo», finālā ar 3:2 uzvarot Jaroslavļas «Lokomotiv». 2010. un 2011. gadā uzvarētāju laurus plūca «Lokomotiv» hokejisti. 2011.gadā izšķirošajā mačā ar 3:0 apspēlējot Ņižņekamskas «Neftekhimik». 2012.gadā kauss sākās ar «Lokomotiv» un Maskavas apgabala «Atlant» spēli. Ar 1:0 uzvarēja Jaroslavļas hokejisti, kas turnīrā neielaida ne vienus vārtus! 2012.gadā Rīgas «Dinamo» komanda ar 3:1 izcīnīja otro uzvaru, uzveicot «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņas finālspēlē atjaunoto Jaroslavļas» Lokomotiv» klubu.

KHL regulārais čempionāts Rīgas «Dinamo» komandai sāksies 5. septembrī, kad «Arēnā Rīga» uzņems Minskas «Dinamo» vienību no Baltkrievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu