Piektdien norisināsies dūru cīņas amatieriem «Drosmes rings»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 23. augustā, plkst. 19:30 bāra-restorāna «Ar mani atkal runā kaijas» pagalmā Stabu ielā 10/1, Rīgā tiks notiks līdz šim nepieredzēta formāta boksa pasākums «Drosmes rings».

«Ar mani atkal runā kaijas» pagalmā brīvā dabā tiks uzstādīts pavisam īsts boksa rings, kurā norisināsies dūru cīņas džentlmeņiem bez profesionālas pieredzes - «Drosmes rings».

Pasākuma ietvaros paredzēts amatieru boksa turnīrs trīs svara kategorijās un profesionālas paraugcīņas pēc K-1 noteikumiem. Vienā no paraugcīņām savstarpēji sacentīsies Gvido «Samurai» Seilis un Pavels Nazarovs.

Gvido Seilis pārstāv cīņu klubu «Golden Glory» un ir viens no Latvijas šā brīža labākajiem vieglā svara kikbokseriem kategorijā līdz 65 kg.

Kā goda viesis «Drosmes ringu» ar savu klātbūtni pagodinās Latvijas labākais profesionālā boksa talants Mairis Briedis. Savu profesionālo karjeru Briedis sāka 2009. gadā, līdz šim aizvadījis 20 cīņas, no kurām 13 uzvarējis ar nokautu (kopumā 19 uzvaras).

Briedis 2013. gada 23. martā ar nokautu uzvarēja angļu bokseri Deniju Viljamsu, kurš savulaik nokautējis leģendāro Maiku Taisonu.

Ieeja pasākumā 2 lati, galdiņa rezervācija piecām personām 50 latu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu