«Krastu mačā» uzvar Daugavas kreisais krasts (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Diennakts basketbola turnīrs «Krastu mačs» pie Nacionālās operas ēkas noslēdzies ar Daugavas kreisā krasta komandu uzvaru.

Turnīrā, kas 24 stundas bez pārtraukuma norisinājās Rīgas svētku ietvaros un kura noslēdzošajā spēlē piedalījās politiķi, tajā skaitā premjerministrs Valdis Dombrovskis, Daugavas kreisā krasta komandas svinēja uzvaru ar rezultātu 1142:1131.

Politiķi maču uzsāka ar kopējo rezultātu 1112 pret 1090 par labu kreisajam krastam. Lai arī labā krasta politiķi spēja punktu deficītu samazināt, tas nemainīja kopējo iznākumu.

«Krastu mača» norise sestdien iesākās ar bumbas triekšanas grozā no augšas šovu, kurā uzvarēja pašmāju «slam dunk» speciālists Kristaps Dārgais. Viņš vairāku dalībnieku konkurencē pārspēja arī divkārtējo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu Šenonu Braunu, kuram ir līgas augstākais vertikālais lēciens.

Dārgais par uzvaru saņēma 3000 eiro (2100 latus). Savukārt trīspunktu metienu konkursā nepārspēts palika «Ventspils» komandas basketbolists Sandis Valters.

Basketbola turnīrā 48 komandas pārstāvēja aptuveni 600 rīdzinieki, un dalībnieku reģistrācijas norma šogad tika izpildītā rekordātrās 19 minūtēs.

Pēc organizatoru aplēsēm, pērn «Krastu maču» klātienē apmeklēja ap 100 000 rīdzinieku, padarot to par vienu no populārākajiem galvaspilsētas svētku pasākumiem. Kā novērojām, arī šogad turnīrs bija bagātīgi apmeklēts un laukuma malās izvietotās tribīnes nereti bija līdzjutēju pārpildītas.

«Krastu mačs» šogad tika rīkots jau ceturto reizi - pirmais turnīrs noslēdzās ar Daugavas kreisā krasta uzvaru, bet divi nākamie - ar labā krasta panākumu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu