Mančestras «United» uzvar Moiza premjerlīgas debijas mačā (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mančestras «United» komanda sestdien izcīnīja uzvaru Anglijas premjerlīgas jaunās sezonas pirmās kārtas mačā, kas bija pirmā cīņa galvenajam trenerim Deividam Moizam.

Aizvadītajā cīņā Mančestras «United» ar rezultātu 4:1 (2:0) izbraukumā uzveica Svonsī «City» vienību, kas pagājušajā sezonā ieguva Anglijas Līgas kausu.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Robins van Pērsijs un Denijs Velbeks.

Pēc iepriekšējās sezonas Moizs Mančestras «United» komandas galvenā trenera amatā nomainīja leģendāro Aleksu Fergusonu, kurš ar vienību strādāja kopš 1986.gada novembra.

Pirmo oficiālo maču Moizs gan aizvadīja jau pirms nedēļas, kad divi van Pērsija vārti Anglijas Superkausa mačā palīdzēja čempioniem Mančestras «United» ar 2:0 uzvarēt pērnās sezonas Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas uzvarētājus Vīganas «Athletic».

Neveiksmīgi jauno sezonu uzsāka Londonas «Arsenal» vienība, kas ar rezultātu 1:3 (1:1) savā laukumā piekāpās Birmingemas «Aston Villa» komandai. Divus vārtus guva Kristiāns Benteke.

Savukārt «Liverpool» izglābās pašās cīņas beigās un ar 1:0 (0:0) uzvarēja Stokas «City» futbolistus.

Premjerlīgas sezona ilgs līdz nākamā gada 11.maijam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu