"Arēnā Rīga" tiks atvērts KHL fanu atribūtikas veikals

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. augustā ''Arēnā Rīga'' svinīgi tiks atklāts pirmais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) fanu atribūtikas veikals Eiropā, TVNET informē "KHL Marketing EU" projektu vadītāja Jana Mūrniece.

Jaunais veikals durvis vērs pulksten 18.00. Tas darbosies ne tikai Rīgas "Dinamo spēļu dienās, bet arī darbadienās.

KHL atribūtikas veikalā varēs iegādāties dažādus apģērbus un aksesuārus ar līgas simboliku, Rīgas "Dinamo" fanu atribūtiku, kā arī pārējo 23 KHL komandu T-kreklus, cepurītes, šalles, ripas, hokeja nūjas un dažāda veida aksesuārus – īpaši jāuzsver, ka kolekcionāri varēs iegādāties visu KHL klubu spēlētāju licencētas kartītes.

Veikala oficiālās atklāšanas ceremoniju vadīs Armands Simsons, runu teiks KHL mārketinga ģenerāldirektors Iļja Kočevrins.

Šī būs ceturtā KHL čempionāta sezona. Turnīrā startēs 24 komandas – 20 no Krievijas, bet pa vienai no Latvijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Slovākijas.

Visi klubi ir sadalīti 2 konferencēs (austrumu un rietumu) un 4 divīzijās. Regulārā KHL sezona sāksies 2011. gada 7. septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu