Latvijas U-20 izlase gatavojas Eiropas čempionātam regbijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavojoties nākamajā nedēļā paredzētajam Eiropas jauniešu (U-20) čempionāta reģionālajam grupu turnīram, kas risināsies Lietuvas pilsētā Jurbarkā, Latvijas jauniešu izlase aizvadīja pārbaudes spēli pret ''Livonia/Garkalne'' komandu. U-20 valstsvienība bija pārāka ar 42:10.

Latvijas U-20 izlases treneris Kārlis Vents: ''Šī puišiem bija pirmā nopietnā spēle, kad visi esam kopā. Lai arī pagājušajā nedēļā tika aizvadīta kopēja treniņnometne, tomēr daudziem sagādāja problēmas izbrīvēt divas brīvas dienas. Noteikti jāuzteic komandas kopējais cīņas spars un vēlēšanās uzvarēt. Taču lielākā daļa spēlētāju vēl mēģina spēlēt individuāli, jo katrs spēlē savā klubā un nav izveidojusies laba sapratne ar pārējiem komandas biedriem. Katram spēlētājam jāsaprot, ka ar individuālo meistarību nav iespējams uzvarēt spēcīgās Polijas un Lietuvas izlases. Tikai ar kopīgu un pašaizliedzīgu komandas spēli. Kā arī tika teikts spēlētājiem, tad kā treneri ar pārbaudes mača rezultātu esam apmierināti, bet ar komandas spēli – nē. Noteikti darīsim visu iespējamo, lai, jau atrodoties Lietuvā, puišus saliedētu, un cīnīsimies tikai un vienīgi par uzvarām. Jāatzīst, ka tikai retais tic, ka šai izlasei ir iespējas uzvarēt un tikt uz finālturnīru, taču, kā saka sens latviešu sakāmvārds: arī slota mēdz vienreiz mūžā izšaut. Tad arī mēs visi kopā mēģināsim to pierādīt. Galvenais ir ticēt tikai un vienīgi pašiem sev un ar pilnu pārliecību bezbailīgi iet laukumā.''

Eiropas čempionāta reģionālajā grupu turnīrā Latvija Jurbarkā spēlēs kopā ar Polijas, Lietuvas un Somijas jauniešiem.

Trešdien, 24. augustā, pulksten 13.00 pirmajā pusfinālā spēkiem mērosies Somijas un Lietuvas jaunie regbisti, bet pulksten 15.00 otrajā pusfinālā Polija un Latvija.

Abu pusfināla spēļu uzvarētāji sestdien, 27. augustā, pulksten 15.00 izspēlēs pirmo vietu un vienīgo ceļazīmi uz finālturnīru, bet zaudētāji pulksten 13.00 cīnīsies par trešo vietu.

Latvijas U-20 izlases sastāvs: Toms Tenteris (dzimšanas gads – 1993; klubs – “Eži/LMT”), Elmārs Šefanovskis (92; “Baldone”), Mārtiņš Elksnis (93; “Miesnieki”), Ainārs Indriņš (92; Jelgavas “Alnis”), Armands Bukovskis (93; “Miesnieki”), Mārtiņš Logins (93; “Baldone”), Emīls Zerafims (92; “Remus”), Jānis Podiņš (93; “Eži/LMT), Vadims Galājevs (92; “Eži/LMT”), Matīss Batarāgs (91; “Miesnieki”), Ritvars Kinstlers (91; Jelgavas “Alnis”), Matīss Ždanovs (91; “Eži/LMT), Aleksejs Kuzņecovs (92; “Remus”), Deivids Cjukša (93; Jelgavas “Alnis”), Raivis Kokins (91; “Baldone”), Juris Pavlovs (92; “Miesnieki”), Ričards Silinieks (93; “Eži/LMT”), Jānis Gavars (92; “Eži/LMT”), Valters Vestmanis (93; “Eži/LMT”), Pēteris Lamaks (91; “Miesnieki”), Toms Grēviņš (91; “Miesnieki”), Salvis Stilbs (Valmieras “Fēnikss”), Jānis Zālmans (93; “Baldone”), Nameisis Zemītis (93; “Baldone”). Galvenais treneris - Kristaps Staņa. Treneris - Kārlis Vents.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu