Miris Olimpiādes atklāšanas ceremonijā pasauli pārsteigušais izpletņlēcējs (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Miris kaskadieris, kurš pirms gada Londonas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā nolaidās stadionā ar izpletni, ģērbies kā slepenais aģents Džeimss Bonds, ceturtdien vēsta britu mediji.

42 gadu vecais Marks Satons miris trešdien Šveices un Francijas pierobežā, kad pēc lēciena no helikoptera planēja ar īpaša tērpa palīdzību, taču avarēja kādā kalnu grēdā.

Vienā no neaizmirstamākajām Londonas Olimpiādes atklāšanas ceremonijas ainām bijušais armijas virsnieks Satons bija ģērbies kā Bondu atveidojošais aktieris Daniels Kreigs un izlēca no lidmašīnas ar vēl vienu kaskadieri, kas atveidoja karalieni Elizabeti II.

Šveices policija apstiprināja, ka divi vīrieši izlēkuši no helikoptera aptuveni 3000 metru augstumā, bet viens no viņiem nosities. Abiem sportistiem bija plānots planēt tuvu kalnam un piezemēties kādā ciematiņā.

Gerijs Konerijs, kurš Olimpiādes atklāšanā uzņēmās karalienes lomas atveidi, intervijā «The Sun» atzinis, ka zaudējis labu draugu, kuram bija labs raksturs, viņš bija gudrs un asprātīgs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu