Ceturtdien Mežaparkā notiks "Nike Riga Run 2011" treniņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. augustā pulksten 18:30 Mežaparkā notiks oficiālais ''Nike Riga Run 2011'' sagatavošanās treniņš kopā ar visiem projekta "Bauda sportot Mežaparkā" speciālistiem, atbalstītājiem un sacensību dalībniekiem, kuriem būs iespēja ne tikai pirms starta pārbaudīt savas spējas, bet arī uzzināt visu jaunāko informāciju par "Nike Riga Run 2011" norisi, TVNET informē pasākuma organizatori.

Treniņa apmeklētājiem būs arī iespēja veikt pēdas testu un saņemt informāciju no Nike skriešanas speciālistiem.

Nodarbības vienlaikus notiks visos četros sporta veidos. Skriešanas nodarbību vadīs Juris Beļinskis un Arnis Ozoliņš, skrituļslidošanu – Evita Krievāne, nūjošanu – Linda Andrusa, bet rollerslēpošanu – Kristaps Lībietis.

Viņi vadīs savu treniņu, sniedzot padomu ikvienam gan par sagatavošanās procesu, gan sacensību norisi.

Treniņā visu disciplīnu dalībniekiem būs iespēja pirmo reizi izskriet ''Nike Riga Run 2011'' trasi.

Šie dalībnieki būs pirmie, kuriem tiks izdalīta "Nike Riga Run 2011" oficiālā avīze, kā arī tiks nodrošināta iespēja reģistrēties sacensībām.

Kā īpašie viesi treniņā piedalīsies projektam piesaistītās zvaigznes – mūzikas grupas PeR un Lady's Sweet, sporta kluba "Veselības fabrika" treneris Ralfs Upmanis, sporta kluba "Metroons" sportisti, kā arī pārstāvji no profesionālajiem sporta klubiem Rīgas "Dinamo", BK "Ventspils" un BK "Barons".

Interesentiem būs iespēja reģistrēties "Nike Riga Run 2011".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu