Stouners uzvar otrajā posmā pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules motošosejas čempionāta 11.posmā - Čehijas "Grand Prix" - prestižajā "MotoGP" klasē svētdien triumfēja pašreizējais kopvērtējuma līderis austrālietis Keisijs Stouners no "Repsol Honda" komandas.

Šī Stouneram bija otrā uzvara pēc kārtas, kā arī sestais panākums šosezon.

Stouners sacensības uzsāka no trešās pozīcijas un finišā par 6,532 sekundēm apsteidza savu komandas biedru Andrea Dovicioso no Itālijas, kurš startēja no septītās vietas.

Tikmēr trešo vietu izcīnīja "Honda Gresini" vienības itāliešu braucējs Marko Simončelli, kurš Stouneram zaudēja 7,792 sekundes.

Vēl pirmajā sešiniekā iekļuva pagājušās sezonas pasaules čempions spānis Horhe Lorenso no "Fiat Yamaha" vienības, Lorenso komandas biedrs amerikānis Bens Spīss un septiņkārtējais pasaules čempions šajā klasē Valentīno Rosi no Itālijas, kurš šosezon pārstāv "Ducati Marlboro" vienību.

Savukārt Stounera komandas biedrs spānis Danijs Pedrosa, kurš bija ātrākais kvalifikācijas sacensībās, jau ceturtajā aplī izslīdēja no trases un izstājās.

Kopvērtējumā pēc 11 posmiem līderpozīciju ar 218 punktiem saglabāja Stouners, bet viņam ar 186 punktiem seko Lorenso. Tikmēr trešo pozīciju ar 163 punktiem ieņem Dovicioso, bet ceturtajā pozīcijā atrodas Rosi, kurš ticis pie 118 punktiem.

Savukārt Pedrosa ar 110 punktiem pašlaik ieņem piekto pozīciju, bet sestais ar 109 punktiem ir Spīss.

Kā ziņots, pavisam "MotoGP" čempionātā šosezon notiks 18 sacensību posmi, no kuriem pēdējais būs 6.novembrī Valensijā, Spānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu