Šuplera CSKA pārbaudes spēlē pieveic "Liepājas metalurgu"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, www.liepajniekiem.lv

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" ceturtdien pārbaudes spēlē ar rezultātu 2:5 (1:0, 1:3, 0:2) savā laukumā zaudēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Maskavas CSKA, kuru vada bijušais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Šajā mačā vārtus liepājnieku labā guva Juris Upītis un Jānis Straupe.

Savukārt CSKA komandā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Deniss Paršins, bet pa vieniem vārtiem guva Iļja Zubovs, Jurijs Bucajevs un Jakovs Rilovs.

"Liepājas metalurga" vārtus sargāja Jānis Kalniņš, bet CSKA komandas vārtu drošība bija uzticēta Sergejam Gaidučenko.

Sestdien CSKA komanda, turpinot savu pirmssezonas treniņnometni Liepājā, aizvadīs pārbaudes maču ar Rīgas "Dinamo".

Pirmajās divās pirmssezonas pārbaudes spēlēs "Liepājas metalurgs" ar 1:4 un 0:2 zaudēja Kazahstānas komandai Ustjkamenogorskas "Torpedo", kas ikdienā spēlē Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā.

Pēc tam "Liepājas metalurgs" piedalījās pārbaudes turnīrā Polijas pilsētā Toruņā. Šā turnīra pirmajā mačā liepājnieki ar 4:1 pieveica Polijas nacionālo valstsvienību, otrajā cīņā ar 7:0 sagrāva vietējo komandu Toruņas "Nesta Karawela", kurā spēlē latvieši Toms Bluks un Aivars Gaisiņš, bet trešajā spēlē ar 5:2 uzvarēja Polijas komandu "Tychy".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu