''Livland'' Latvijas čempionāts regbijā: ''Kalvei'' septītā uzvara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 4. augustā, Juglā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa pirmās kārtas trešā spēle starp “Kalve” un “Livonia/Garkalne” regbistiem. “Kalve” uzvarēja ar 56:0 (17:0). Jāpiebilst, ka “Kalvei” tā bija septītā uzvara septiņos mačos un vienība nostiprinājās līderpozīcijās, savukārt “Livonia/Garkalne” piedzīvoja sesto neveiksmi septiņās spēlēs un pagaidām ieņem turnīra tabulas sesto (priekšpēdējo) ailīti.

''Kalve'' galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: “Livonia/Garkalne” klubam bija jauns treneris Aivars Krūmiņš, un tas uzreiz iedvesmoja sāncenšu komandu, kura cīnījās kolektīvi, labi darbojās aizsardzībā, ar lielu vēlmi spēlēt. Savukārt mums sastāvā bija Sergejs Avdejevs, kas daudz ko noteica bumbas izspēlē. Ja viņa un vēl dažu vadošo spēlētāju nebūtu, laukumā būtu praktiski līdzīga spēle.

“Livonia/Garkalne” galvenais treneris Aivars Krūmiņš: Spēka cīņas aizvadījām normāli, bet pie bumbas izspēles uz malu mums bija problēmas. Atsevišķu “Kalves” komandas spēlētāju meistarība bija augstāka nekā mūsu jaunajiem regbistiem. Tomēr brīžiem šis tas mums izdevās. Bija redzams, ka puiši grib spēlēt, taču vajadzīgs laiks, lai iekrātu pieredzi un meistarību. Domāju, ka ar laiku būsim nopietni pretinieki pirmā trijnieka vienībām.

Sestdien, 6. augustā, pulksten 18.00 LU stadionā Krišjāņa Barona ielā 116a notiks “Isover” Latvijas kausa izcīņas fināls regbijā.

Par galveno balvu spēkiem mērosies Latvijas Mobilā telefona (LMT) regbija klubs “Eži/EK sistēmas” un regbija kluba “Miesnieki” vienība “Miesnieki/Ķekava.”

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa turpinājumā “Livonia/Garkalne” trešdien, 10. augustā, pulksten 19.30 Upesciema stadionā uzņems “Miesnieki/Ķekava” regbistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu