«Baltic Open 2013» šogad papildinātas ar iespaidīgu balvu fondu un maršrutu komandām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 9. līdz 11. augustam Jauno jātnieku skolas sporta centrā notiks iespaidīgas jāšanas sporta sacensības šķēršļu pārvarēšanā «Baltic Open 2013», kurās piedalīsies visu trīs Baltijas valstu sportisti dažādās konkurencēs.

Jauno jātnieku skolai šis ir vērienīgākais gada notikums, un šogad tas ir bagātināts ar īpašu maršrutu valstu nacionālajām komandām «KAP Jumping Team Competition».

Komandu maršruts ir īpaši azartisks - tajā valsti pārstāv nevis individuāls sportists, bet komanda, kura sastāv no četriem jātniekiem. Jātnieki maršrutu veic divas reizes, un trīs labākie komandas dalībnieku rezultāti tiek skaitīti kopā. Uzvar tā komanda, kurai kopsummā ir vismazākais soda punktu skaits.

Sacensības notiks trīs dienas, katru dienu paredzēti četri līdz pieci sacensību maršruti, kuros sacentīsies ne tikai augstas klases profesionāli sportisti, bet arī bērni, jaunieši un amatieri. Zemākais maršruts būs 100 cm bērnu, amatieru un jaunzirgu konkurencēs, bet sacensību trīs augstākie maršruti būs «Kap Jumping Speed Competition» (130 cm), «KAP Jumping Team Competition» (140 cm) un galvenais Baltic Open maršruts «Citadeles kauss» 135 cm, kur uzvarētāji kausu vietā saņems investīciju zeltu. Sacensību kopējais balvu fonds ir 21 200 eiro.

Latvijas sportiste un trenere, vairākkārtēja Latvijas čempione konkūrā Maira Leja: «Šīs sacensības ir lieliska iespēja Latvijas sportistiem gūt starptautisku pieredzi, konkurējot ar Igaunijas, Lietuvas un citu valstu sportistiem, kā arī radināt jaunos jātniekus un zirgus pie vairāku dienu sacensībām. Man ir patiess prieks, ka blakus augstākajiem maršrutiem ir amatieru, bērnu un jaunzirgu maršruti - šādā veidā var gūt pieredzi un iedvesmoties no labākajiem Latvijas un kaimiņvalstu sportistiem!»

Jauno jātnieku skola turpinās kopīgi ar basketbola kluba VEF Rīga iesākto tradīciju - sacensību maršrutu «Konkūrs – Basketbols». Tas notiks sestdienas vakarā, un tajā jātniekiem būs gan jāpārvar šķēršļi, gan jātrāpa bumba basketbola grozā, sēžot zirga mugurā.

Jauno jātnieku skola aicina visus apmeklēt sacensības kopā ar ģimenēm, jo pasākumā īpaši ir padomāts par mazajiem viesiem – darbosies bērnu radošā darbnīca, atrakcijas, varēs vizināties zirga un ponija mugurā un iestiprināties gardumu tirdziņā.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties www.bilesuparadize.lv. Vienas dienas biļete 1 Ls, divu dienu biļete 1,5 Ls. Ģimenes biļete uz abām dienām 3 Ls. Studentiem, skolēniem un pensionāriem, uzrādot apliecības, ieeja bez maksas. Arī bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas.

Tie, kas uzrakstīs vēstuli draugiem.lv/jjs vai www.facebook.com/YoungRidersSchool un norādīs savu e-pasta adresi, atbildē saņems brīvbiļeti !

Vairāk informācijas www.latvianhorses.lv un draugiem.lv/jjs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu