«DriftAllstars» sacensības Biķernieku trasē pulcē labākos Eiropas drifterus (22)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

2. un 3.augustā Latvijā viesojas labākie Eiropas drifteri, lai Biķernieku trasē aizvadītu «DriftAllstars» Eiropas seriāla trešo posmu, informēja organizatori.

Tiek uzsvērts, ka Eiropas spēcīgākajās drifta sacensībās uz starta stāsies labākie Rietumeiropas, Ziemeļeiropas un Austrumeiropas braucēji, veidojot līdz šim Latvijā neredzēti spēcīgu dalībnieku sastāvu.

Biķernieku trase uzņems vairāk nekā 50 braucējus no vismaz desmit valstīm, tostarp no Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas, Īrijas, Somijas un Zviedrijas.

«DriftAllstars» trešajā posmā piedalīsies jau tādas Latvijā pabijušas drifta zvaigznes kā polis Pāvels Trela un soms Juha Rintanens, kurš pēc diviem posmiem ir kopvērtējuma līderis. Tomēr vairāki Eiropā spēcīgi braucēji Latvijā viesosies pirmo reizi. Pie tādiem pieskaitāms pagājušā gada vicečempions īrs Naidžels Kolfers un tādi poļu līderi kā Davids Karkosiks un Pjotrs Viečeks.

Sacensībās startēs arī pašmāju labākie drifta braucēji, kuru vidū būs arī Jānis Eglīte. Viņš nesen Zviedrijā notikušajā «DriftAllstars» Eiropas seriāla posmā izcīnīja trešo vietu.

Biļešu cena būs septiņi lati, tomēr organizatori pirmās 500 biļetes skatītājiem piedāvā par īpaši izdevīgu cenu - pieciem latiem. VIP biļetes, kas nodrošinās iespēju atrasties dalībnieku parkā, kā arī atsevišķu vietu tribīnēs, kas atradīsies dalībnieku parkā, būs pieejamas par 20 latiem, savukārt parasta dalībnieku parka biļete maksās 15 latus. Bērniem vecumā no desmit līdz 16 gadiem un pensionāriem ieejas biļete maksās trīs latus, bet jaunākiem bērniem un invalīdiem ieeja būs bez maksas. Biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un internetā.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu