Spice skrituļslidošanas maratona laikā Jūrmalā būs satiksmes ierobežojumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē, 4. augustā, Jūrmalā notiks Latvijā lielākās skrituļslidošanas sacensības – «Spice» skrituļslidošanas maratons, kas pulcēs sportistus un skatītājus no daudzām valstīm, kā arī skrituļslidošanas Pasaules kausa zvaigznes. Sacensību starta un finiša vieta - Dzintaru prospektā 1 pie Dzintaru koncertzāles.

Sacensības 42 km distancē sāksies plkst. 9.30, 14 km distancē – plkst. 13.00 un bērnu brauciens ģimenes distancē – plkst. 11.50. Lai nodrošinātu maratona veiksmīgu norisi, Jūrmalā noteikti satiksmes ierobežojumi.

No sestdienas, 3. augusta, plkst. 18.00 līdz 4. augustam plkst. 16.30 būs ierobežota transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana šādās ielās:

• Dzintaru prospektā;

• K. Barona ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam;

• Bulduru prospektā posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai;

• Jūrnieku ielā:

• Vikingu ielā posmā no Mastu ielas līdz Enkuru ielai;

• Mastu ielā posmā no Vikingu ielas līdz Tiltu ielai;

• Tiltu ielā posmā no Mastu ielas līdz Rēzeknes pulka ielai;

• Rēzeknes pulka ielā posmā no Tiltu ielas līdz Vienības prospektam;

• Vienības prospektā posmā no Rēzeknes pulka ielas līdz Viestura ielai;

• Viestura ielā posmā no Vienības prospekta līdz Pērkona ielai;

• Pērkona ielā posmā no Viestura ielas līdz Rīgas ielai;

• Rīgas ielā no Pērkona ielas līdz Dzintaru auto pārvadam;

• uz Dzintaru auto pārvada – līdz Meža prospektam;

• Meža prospektā no Dzintaru auto pārvada līdz Turaidas ielai;

• Turaidas ielā posmā no Meža prospekta līdz Dzintaru prospektam.

Svētdien, 4. augustā, no plkst. 8.00 līdz plkst. 16.00 minētajās ielās, kā arī Ikšķiles, Raunas, Aizkraukles un Rembates ielā būs ierobežota arī transportlīdzekļu satiksme; satiksme būs slēgta Turaidas ielā posmā no Meža prospekta līdz Dzintaru prospektam un no plkst. 8.00 līdz 17.00 būs aizliegta transportlīdzekļu stāvēšana autostāvvietā Rembates ielā pie Dzintaru mežaparka un Dzintaru mežaparka autostāvvietās.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus, kas 4. augustā plāno doties uz Jūrmalu, pievērst pastiprinātu uzmanību ceļazīmēm un būt savstarpēji iecietīgiem sastrēgumu gadījumā, tādējādi saglabājot labu noskaņojumu sev un citiem, kad ne visur varēs nokļūt pa ikdienā ierasto maršrutu!

Atgādinām, ka vienreizējās iebraukšanas atļaujas (caurlaides) var iegādāties arī ar īsziņas starpniecību, lietojot Mobilly pakalpojumu. Lūdzam autovadītājus jau laikus pirms iebraukšanas īpaša režīma zonā Jūrmalas teritorijā iegādāties caurlaides ar īsziņas starpniecību un iebraukšanai Jūrmalā izvēlēties kreiso joslu!

Vienreizējās iebraukšanas caurlaides var iegādāties arī termināļos, norēķinoties gan skaidrā naudā, gan ar maksājumu kartēm. Pie caurlaižu iegādes punkta Priedainē uzstādīti trīs norēķinu karšu termināļi, kuros maksājumiem var izmantot jebkuras bankas izsniegtās MasterCard, Maestro, Visa un Visa Electron kartes.

Maksa par vienreizēju iebraukšanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā ir viens lats. Savukārt automašīnas Jūrmalas pilsētā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, var novietot bez maksas (izņemot privātās autostāvvietas).

Skrituļslidošanas maratons pagājušajā gadā pulcēja vairāk nekā 1000 dalībnieku, kā arī daudzus sporta līdzjutējus un aktīva dzīvesveida cienītājus. Šis maratons Jūrmalā notiek jau ceturto gadu, un tas tradicionāli izvēršas par īstiem skrituļslidošanas svētkiem, jo maratona dažādās distancēs var piedalīties gan pieredzējuši sportisti, gan iesācēji un ģimenes ar bērniem.

Šogad sacensībām pieteikušies pārstāvji no Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Krievijas, Somijas, Polijas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, kā arī Latvijas, un tādēļ Jūrmalā paredzams liels viesu skaita pieplūdums.

Starptautisko skrituļslidošanas maratonu sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi organizē «SIA «Alpha Baltic sport». Plašāka informācija par maratonu mājaslapā www.maratoni.lv, tālrunis 67844409, 67898632.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu