Samoilovs/Sorokins PK posmā nodrošina vismaz piekto vietu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins piektdien nodrošināja vismaz piekto vietu Kanādas pilsētā Kvebekā notiekošā Pasaules kausa izcīņas posmā.

Sacensību trešajā kārtā Samoilovs/Sorokins, kas izlikti ar sesto numuru, ar 2-0 (21:15, 21:10) uzvarēja Gruzijas pilsonību ieguvušos brazīliešus Renatu Gomešu un Horhi Terseiru, kuri izlikti ar 14.numuru.

Tādējādi Latvijas duets automātiski iekļuva turnīra ceturtdaļfinālā, kur gan ar 0-2 (19:21, 15:21) piekāpās ar septīto numuru izliktajiem amerikāņiem Metam Fuerbringeram un Nikam Lukenam.

Sacensības Samoilovs/Sorokins sestdien turpinās tā sauktajā zaudētāju zarā. Uzvaras gadījumā Latvijas pāris iekļūs pusfinālā, bet zaudējuma gadījumā dalību posmā noslēgs ar izcīnīto piekto vietu.

Jau vēstīts, ka pirmās kārtas mačā Latvijas duets ar rezultātu 2-1 (25:27, 21:10, 15:5) pieveica kanādiešus Martinu Rīderu un Čeimu Šalku, kuriem turnīrā 27.numurs, bet otrajā kārtā Samoilovs/Sorokins ar 2-1 (21:18, 14:21, 15:11) apspēlēja poļus Kšištofu Kadziolu un Jakubu Šalankeviču, kuri izlikti ar 22.numuru.

Šobrīd labākais Latvijas pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš trešdien nedevās uz Pasaules kausa posmu Kanādā, jo problēmas radās Latvijas nacionālajai lidsabiedrībai "airBaltic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu