Annas Rozītes skrituļslidošanas padomi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pērn Anna Rozīte izlēma, ka vēlas īstenot savu sapni - iemācīties skrituļot. To arī Anna īstenoja, apmeklējot Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolu.

Anna Rozīte secina: «Manuprāt, būtiskākais izaicinājums, uzsākot skrituļslidošanu, ir pārvarēt bailes no kritieniem. Esmu novērojusi, ka galvenā kļūda cilvēkiem, kas mācās skrituļot ir nevēlēšanās vilkt aizsargus. Tie ir ļoti svarīgi, viens kritiens uz ceļa var pēc tam jums atgādināt par sevi visu mūžu, tāpēc, manuprāt, stils sportojot ir mazāk svarīgs kā drošība.»

Anna par trenera nepieciešamību skrituļslidošanas apguvē saka: «Noteikti skrituļot var iemācīties arī pats, tomēr ar treneri tas noteikti ir daudz ātrāk, produktīvāk un palīdz izvairīties no sāpīgas un traumatiskas pieredzes.»

Anna secina, ka skrituļslidošanas pamatprasmes var iegūt diezgan ātri: «Ir nepieciešami kādi pieci treniņi, lai varētu uz slidām justies kaut cik droši un stabili.»

Pērn Anna Rozīte pēc Spice skrituļslidošanas skolas apmeklēšanas startēja arī Spice skrituļslidošanas maratonā. Atceroties šo pieredzi, Anna norāda: «Es skrituļoju 14 kilometru distancē kopā ar savu meitiņu ratos, mums gāja labi, kamēr es veicu distanci, viņa saldi čučēja.»

Arī šogad Anna plāno turpināt uzlabot savas skrituļslidošanas prasmes bezmaksas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skoliņā.

Skrituļslidošanas skola Spice Home autostāvvietā darbosies līdz 26. jūlijam trešdienās plkst. 18:00-20:00 un sestdienās plkst. 12:00-15:00. Tajā profesionāla trenera vadībā bez maksas varēs apgūt vai uzlabot skrituļslidošanas prasmes pirms Spice skrituļslidošanas maratona 4. augustā.

Uz Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolu droši var doties arī tie, kuriem nav savu skrituļslidu. Katrā nodarbībā bez maksas būs pieejams skrituļslidošanai nepieciešamais ekipējums – skrituļslidas gan bērniem, gan pieaugušajiem dažādu izmēru amplitūdā, kā arī ķiveres.

Spice skrituļslidošanas maratons norisināsies Jūrmalā š.g. 4. augustā. Šogad iespējams startēt trīs dažādās distancēs – Favorit bērnu distancē, Gutta 14 km ģimenes distancē un 42 km maratona distancē.

Iepriekš pieteikties maratonam iespējams līdz 31. jūlijam, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos. Līdz 28. jūlijam piektdienās, sestdienās un svētdienās reģistrēties varēs maratoni.lv stendā pie t/c Spice informācijas centra.

Dalībnieki līdz 12 gadu vecumam, kas tiks pieteikti līdz 31. jūlijam, skrituļslidošanas maratonā varēs startēs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu