Kambala karjeru turpinās Turcijas klubā "Turk Telekom"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latviešu basketbolists Kaspars Kambala nākamajā sezonā spēlēs Turcijas augstākās līgas komandā Ankaras "Turk Telekom", vēsta portāls "sportando.net".

Aizvadītajā sezonā 32 gadus vecais Kambala paspēja uzspēlēt trīs klubos.

Sezonu latvietis uzsāka Bulgārijas vienībā Sofijas "Lukoil Academic", tomēr pagājušā gada izskaņā pārgāja uz Turcijas komandu "Aliaga Petkim", parakstot līgumu līdz sezonas beigām.

Taču ņemot vērā, ka līdz Turcijas čempionāta izskaņai bija atlikusi tikai viena spēle un "Aliaga Petkim" komanda jau bija garantējusi vietu Turcijas čempionātā arī nākamajā sezonā, Kambalam tika dota atļauja pamest vienību, un viņš pievienojās Irānas vienībai Teherānas "Mahram", kurā arī noslēdza aizvadīto sezonu.

Aizvadītās sezonas Turcijas čempionāta regulāro sezonu "Turk Telekom" komanda noslēdza desmitajā vietā, neiekļūstot izslēgšanas cīņās.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis nav iekļāvis Kambalu paplašinātajā valstsvienības kandidātu sastāvā, kas cīnīsies par vietu dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas risināsies Lietuvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu