"U.S.B." izcīna uzvaru "Ghetto Football" fināla pēcspēles izgājienos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Ghetto Games" ietvaros notiekošā "Ghetto Football" 6. jūlija finālspēlē tikai pēc mača izgājienu sērijā "U.S.B." futbolisti pārspēja "Brasu". Trešo vietu izcīnīja "CRK". Kopumā startēja 59 komandas.

Pa dienu jaunākās grupas turnīra izspēlē iejaucās lietus, padarot futbola spēlēšanu pat pārāk neprognozējamu. Laika apstākļiem vislabāk prata pielāgoties komanda "Noziegums", kas bija nedaudz labāka par sāncenšiem katrā no izslēgšanas turnīra mačiem. Ceturtdaļfinālā nākamie uzvarētāji tikai pēcspēles izgājienos uzveica "Labo vēsti/KK", turpretī pusfinālā ar 5:4 tika uzveikti "Multfilmu varoņi", bet finālā ar 7:3 tika pārspēti "Pončiki". Trešo vietu izcīnīja "Multfilmu varoņi".

Vecākās grupas 48 vienību cīņas lietus vairs neietekmēja, taču tik un tā ne visiem izdevās pabeigt turnīru. Spēkus futbolā uz asfalta izmēģināja arī bijušais spēkavīrs Raimonds Bergmanis, kurš turnīrā spēlēja kopā ar kolēģiem no "LDS". Lai arī 130 kg svaru pieteikuma anketā uzrādījušais Bergmanis bija viens no aktīvākajiem savas komandas cīnītājiem, pēc trijiem zaudējumiem trijās spēlēs "LDS" izstājās no sacensībām.

Lielajā finālā spēkiem mērojās patiešām meistarīgās komandas, kas līdz tam turnīrā nebija piedzīvojušas nevienu zaudējumu, izslēgšanas mačos iesaistoties kā savu apakšgrupu uzvarētājas. 29. jūnija "Ghetto Football" čempione "Brasa" finālā izrāvās vadībā ar 4:2, taču "U.S.B." vispirms vienus vārtus atspēlēja, bet pēc tam arī tiesnešu pieliktajā papildu minūtē izrāva neizšķirtu - 4:4. Izgājienu sērijā tomēr pārāki bija "U.S.B.".

Nākamais "Ghetto Football" turnīrs notiks 13. jūlijā, kad plānots pirmo reizi sarīkot atsevišķu turnīru arī meiteņu komandām. Jaunkundzes un dāmas, meklējiet ne tikai komandas biedrenes, bet arī sāncenses!

6. jūlija "Ghetto Football" laureāti:

1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši

1. "U.S.B." (Artūrs Aleksejevs, Eduards Martins, Ruslans Prošins).

2. "Brasa" (Aleksejs Tjasto, Haralds Ahunzjanovs, Dainis Ahunzjanovs, Igors Bondarenko).

3. "CRK" (Elvijs Vīlips, Nauris Dumbrovskis, Ansis Pavilons, Artūrs Dulbe).

1995. gadā dzimušie un jaunāki zēni

1. "Noziegums" (Dāvis Indrāns, Kārlis Prauliņš, Toms Haralds Vecvagars, Kristers Čuders).

2. "Pončiki" (Andrejs Zolotarjovs, Raitis Markevičs, Deniss Lovačs, Aleksejs Grjaznovs).

3. "Multfilmu varoņi" (Artūrs Švalbe, Matīss Miezis, Andrejs Stepanovs).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu