Latvijas U-19 izlase zaudē izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Argentīnas U-19 basketbola izlase Latvijā notiekošā pasaules čempionāta otrā posma E apakšgrupas otrās kārtas spēlē otrdien ar rezultātu 73:70 (16:12, 23:14, 15:25, 19:19) pieveica Krievijas valstsvienību. Pēc šā mača kļuva skaidrs, ka Latvijas izlasei vairs nav pat teorētisku izredžu iekļūt ceturtdaļfinālā.

Pēc pirmā puslaika Argentīnas basketbolisti atradās vadībā ar 39:26, taču trešās desmit minūtes Krievija aizvadīja pārliecinošāk un pietuvojās līdz 51:54.

Ceturtās ceturtdaļas sākumā Krievijai izdevās izvirzīties vadībā, bet brīdi vēlāk krievi spēja iekrāt arī piecu punktu pārsvaru (61:56).

Pāris punktu pārsvaru Krievija saglabāja līdz pat ceturtās ceturtdaļas pēdējai minūtei, kad Argentīna atguva vadību ar 70:68. Turpinājumā krievi spēja pietuvoties līdz minimumam, tomēr mača galotnē Argentīnas basketbolisti realizēja soda metienus un nosargāja pārsvaru, svinot uzvaru visā cīņā.

Aizvadītajā spēlē rezultatīvākais uzvarētājiem ar 19 gūtajiem punktiem bija Patrisio Garino, bet Franko Džordžeti izcēlās ar 16 punktiem.

Savukārt Krievijas izlases labā 25 punktus guva Sergejs Karasevs, bet pa 12 iekrāja Gļebs Goldirevs un Vladislavs Truškins.

Pārējās E grupas otrās kārtas cīņās otrdien Austrālija ar 63:57 pieveica Brazīlijas valstsvienību, bet Polija ar 86:78 uzvarēja Latvijas jaunos basketbolistus.

E grupā pašlaik Austrālijai un Polijai ir pa četrām uzvarām, Brazīlijas un Argentīnas izlasei ir pa trijiem panākumiem, bet Krievija un Latvija izcīnījušas pa divām uzvarām.

Pēc trijām kārtām otrajā posmā pa četrām labākajām E un F grupas komandām iekļūs sacensību ceturtdaļfinālā.

Pasaules čempionāts ilgs līdz 10.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu