Jansons: Nevienam nevar pārmest necīnīšanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas U-19 basketbola valstsvienības galvenais treneris Ziedonis Jansons pēc zaudējuma 73:88 Brazīlijas vienaudžiem pasaules čempionāta otrā posma pirmajā spēlē Rīgā uzsvēra, ka nevienam spēlētājam nevar pārmest necīnīšanos.

Atlikušajās spēlēs cīnīsies par uzvaru

"Šajā čempionātā jāspēlē pret pasaules basketbola lielvalstīm,'' teica Jansons. ''Nevienam no saviem spēlētājiem nevaru pārmest necīnīšanos. Pēdējās divās spēlēs pretinieku meistarība bija acīmredzami augstāka. Cīnīsimies par uzvaru rīt un parīt.''

Treneris atklāja, ka šajā mačā apšaubāma bijusi saspēles vadītāja Kaspara Vecvagara dalība, jo atsvaidzinājis pirksta savainojumu.

Brazīlijas treneris slavē savu komandu

Brazīlijas komandas galvenais treneris Žozē Alvešs Netu pastāstīja, ka viņa vadītā vienība šim mačam ļoti koncentrējusies. ''Aizvadījām labu, bet smagu spēli. Nospēlējām kā komanda - 14 piespēles ir labs rādītājs, un pieci spēlētāji guva vismaz 10 punktus.''

Tikmēr Latvijas izlases līderis Dāvis Bertāns sacīja: ''Rīt un parīt mums ir galvenās spēles, un tās ir jāuzvar, lai iekļūtu astotniekā.''

Savukārt Edmunds Dukulis rezumējot maču teica, ka, iespējams, komanda pazaudēja koncentrēšanos, tādēļ zaudēta spēle. Viņš ar gūtiem 22 punktiem bija rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Čempionāta turpinājumā Latvija otrdien tiksies ar Poliju, bet trešdien ar Krieviju.

Citā E grupas spēlē Austrālija ar 85:78 pārspēja Krieviju.

Rīgā komandas ir sadalītas divās grupās (pa sešām komandām katrā). Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas spēcīgākās četras vienības.

F grupā spēlē ASV, Lietuva, Serbija, Horvātija, Kanāda un Ēģipte.

Latvijas Basketbola Savienības valde Latvijai izvirzījusi mērķi iekļūt ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu