Nolans turpinās vadīt Latvijas hokeja izlasi (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar Latvijas nacionālo hokeja komandu turpinās darbu Kanādas speciālists Teds Nolans, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Valde nolēma, ka 55 gadus vecajam Nolanam ir jāturpina strādāt. Līgums ir spēkā līdz 2014. gada pasaules čempionāta beigām.

Kaut arī pēdējos divos pasaules čempionātos Stokholmā un Helsinkos netika izpildīts valdes dotais uzdevums, tika nolemts, ka viņam ir jāturpina vadīt Latvijas hokeja izlase nākamās sezonas galvenajos startos - Soču olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātā Baltkrievijā.

2011. gada augustā ar Nolanu tika parakstīts līgums, kura laikā Latvijas izlase divos pasaules čempionātos ierindojās 10. un 11. vietā.

Savukārt šā gada februārī Rīgā tika izcīnīta vienīgā ceļazīme uz 2014. gada Soču olimpiskajām spēlēm.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no no 9. līdz 25. maijam. Tajā Latvija spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Savukārt Sočos Latvija spēkosies pret Zviedriju un Šveici un Čehiju.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu