Latvija FIFA rangā saglabā visu laiku zemāko pozīciju (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas futbola valstsvienība saglabājusi 119. vietu FIFA rangu tabulā, kas joprojām ir mūsu nacionālās komandas visu laiku zemākais rādītājs izlases vēsturē.

Aleksandra Starkova vadītās valstsvienības rēķinā šobrīd ir 280 reitinga punkti, kas ir par četriem mazāk nekā mēnesi iepriekš.

Jūnijā Latvija aizvadīja vienu spēli, kad «Skonto» stadionā Rīgā 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra ietvaros ar rezultātu 0:5 cieta sakāvi mačā pret Bosnijas un Hercegovinas izlasi.

Pēc šīs spēles atkal kļuva aktuāls jautājums par Starkova atbilstību ieņemamajam amatam. Viņš izlasi turpinās vadīt līdz PK cikla beigām.

Ranga pirmajā desmitniekā notikušas vairākas izmaiņas. Galvgalī atrodas Spānija, tai seko Vācija, uz trešo vietu pakāpusies Kolumbija (+4), ceturtā ir Argentīna (-1), piektā Nīderlande, sestā Itālija (+2), septītajā pozīcijā atrodas Portugāle (-2), astotajā Horvātija (-4), veicot kāpumu par 13. pozīcijām, uz 9. vietu pakāpusies Brazīlija, bet pirmo desmitnieku noslēdz Beļģija (+2).

Visaugstāk no Baltijas valstīm rangā atrodas Igaunija, kas, pakāpjoties par trīs pozīcijām, pašlaik ieņem 86. vietu, bet Lietuva pakāpusies par vienu vietu - 104.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu