AS «Dinamo Rīga» apgrozījums pērn - 9,35 miljoni latu (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Hokeja kluba īpašnieka AS «Dinamo Rīga» apgrozījums pērn bijis 9,35 miljoni latu, savukārt peļņa - 33 881 lats, liecina «Firmas.lv» informācija.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba «Dinamo Rīga» īpašnieka apgrozījums pērn pieaudzis par 16,8% - 2011.gadā šis rādītājs bija 8,01 miljons latu.

Par 57,2% sarukusi «Dinamo Rīga» peļņa - 2011.gadā peļņa bija 79 164 lati.

AS «Dinamo Rīga» pamatdarbība ir saistīta ar profesionālas hokeja komandas uzturēšanu. Pārskata gada laikā turpināta sadarbība ar Rīgas domi. Ar tās atbalstu hokeja komanda «HK Rīga» jaunatnes hokeja līgas čempionātā un aizvadītajā sezonā iekļuvusi izslēgšanas spēļu posmā.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn turpinātas aktivitātes reklāmas jomā sadarbība ar «Dinamo Rīga» zīmola pārtikas un rūpniecības preču un produktu ražotājiem. Galvenos saimnieciskos ieņēmumus veido reklāmas pakalpojumu sniegšana, abonementu un biļešu tirdzniecība.

Būtiskākās izmaksas veido atlīdzība hokeja spēlētājiem, komandu treneru atalgojums, maksa par ledus arēnu pakalpojumiem treniņu un spēļu laikā, kā arī piedalīšanās izbraukuma spēlēs.

AS «Dinamo Rīga» ilgtermiņa mērķi ir turpināt dalību KHL un MHL sacensībās, palielināt ieņēmumus no reklāmas pakalpojumiem, abonementu un biļešu tirdzniecības, paplašināt produktu klāstu un palielināt ieņēmumus no preču zīmes izmantošanas.

AS «Dinamo Rīga» dibināta 2008.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 050 000 latu. «Dinamo Rīga» lielākais akcionārs ir «Itera International Energy LLC» ar 60,97% akciju. Starp akcionāriem ir arī Juris Savickis, Guntis Ulmanis, Guntis Rāvis, Aigars Kalvītis, Aldis Pauniņš, Krists Freibergs.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu