Latvijas sieviešu pludmales frisbija izlasei 6.vieta EČ (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu pludmales frisbija izlase svētdien cīņā par piekto vietu Eiropas čempionātā piekāpās austrietēm un sacensības noslēdza sestajā vietā.

Duelī par piekto vietu latvietes ar 8:13 piekāpās Austrijai. Latvijas izlasē rezultatīvākā ar vienu punktu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm bija Zane Kalniņa.

Latvijas valstsvienība ar Austriju šī čempionāta ietvaros jau bija tikušās - apakšgrupu turnīra spēlē spraigā cīņā ar rezultātu 14:13 pārākas bija latvietes.

Svētdien cīņu par 11.vietu Eiropas čempionātā uzsāks vīriešu izlase viņu pretinieki būs Itālijas valstsvienība.

Kā ziņots, ceturtdaļfinālā Latvijas sieviešu izlase sestdien piekāpās Krievijai ar 3:13, bet astotdaļfinālā piektdien ar 12:3 sagrāva Polijas valstsvienību.

Savukārt vīriešu komanda sestdien izcīnīja pārliecinošu uzvaru ceturtdaļfināla mačā par 9.-16.vietu, ar 13:3 sagraujot Itāliju, bet vēlāk latvieši ar 8:11 piekāpās Dānijai.

Kā ziņots, astotdaļfināla mačā Latvija piektdien saspringtā mačā ar 7:8 piekāpās Francijai, izšķirošo punktu zaudējot jau tiesneša pieliktajā laikā.

Eiropas pludmales čempionātā septiņās grupās piedalās 76 komandas no 23 Eiropas valstīm. Latvija ir pārstāvēta sieviešu un vīriešu grupās, kurā katrā startē pa 16 dalībvalstīm.

Frisbijs ir bezkontakta sporta veids ar lidojošo disku jeb šķīvīti. Lai iegūtu punktu, komandai ar piespēļu palīdzību jānogādā disks otrā laukuma pusē. Sporta veidā nav tiesnešu un atbildību par noteikumu ievērošanu uzņemas paši spēlētāji.

    Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

    Tēmas

    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu