"Liepājas Lauvas" nespēlēs Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas basketbola līgas (LBL) pagājušās sezonas bronzas medaļu ieguvēji "Liepājas Lauvas'' pieņēmuši lēmumu atsaukt līdzdalību FIBA Izaicinājuma kausā, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Lēmums pieņemts kluba vadībai konsultējoties ar Liepājas pašvaldību, izpētot FIBA kausa izcīņas organizatoriskos un finansiālos nosacījumus, kā arī ņemot vērā komandas komplektācijas iespējas.

Termiņā, ko FIBA Europe bija noteikusi nacionālajām federācijām (līdz 9.jūnijam), LBS vēlmi startēt šīs organizācijas rīkotajos turnīros bija apliecinājuši divi vīriešu klubi - BK ''Ventspils'' un ''Liepājas Lauvas''.

Pēc tam noteiktā termiņā klubiem pašiem bija jānosūta pieteikums, kā arī jāiemaksā drošības nauda. Šajā stadijā, atsakoties no līdzdalības, nekādas sankcijas pret klubiem netiek vērstas.

''Ventspils'' komanda ir pieteikusies Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijai, savukārt Latvijas čempioni Rīgas VEF gatavojas spēlēt ULEB Eirolīgas kvalifikācijā.

LBS pieteikumā FIBA Europa bija norādīts, ka sieviešu Eirolīgas turnīrā vēlas piedalīties Rīgas TTT , tomēr klubs nepieteiksies ne Eirolīgai, ne Eiropas kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu