Tevess pievienosies Itālijas futbola čempioniem «Juventus»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīniešu uzbrucējs Karloss Tevess gatavojas pievienoties Itālijas futbola čempionvienībai Turīnas «Juventus». Futbolistam trešdien nepieciešams iziet medicīnisko apskati, lai «Juventus» un Tevesa šobrīd pārstāvētais Mančestras «City» klubs savā starpā varētu veikt darījumu.

«Juventus», lai iegādātos Tevesu, varētu šķirties no aptuveni 13,5 miljoniem mārciņu (11,2 miljoniem latu).

Pārejai piekrīt arī jaunieceltais «City» treneris čīlietis Manuels Pelegrīni, kurš neredzot uzbrucēju savos nākotnes plānos.

Anglijas vicečempioniem «City» Tevess pievienojās 2009.gadā, pārnākot no sīvākajiem konkurentiem un citas šīs pilsētas vienības «United».

Par Tevesa aiziešanu no «City» klīst runas jau labu laiku, jo viņš pēdējo sezonu laikā nespēja saprasties ar tobrīdējo komandas galveno treneri itāli Roberto Mančīni, 2011./2012. sezonas UEFA Čempionu līgas mačā pret Vācijas komandu Minhenes «Bayern» pat atsakoties iziet laukumā.

Taču ar šīs sezonas sākumu Tevess ar Mančīni atkal atrada kopēju valodu un argentīnietis atguva savu rezultativitāti, vārtsargus pārspējot 17 reižu.

Kopumā Tevess «City» rindās aizvadījis 138 mačus, kuru laikā guvis 73 vārtus.

Zīmīgi, ka 2009.gadā argentīnietis devās prom no «United», jo arī tur bija nonācis nesaskaņās ar vienības vadītāju Aleksu Fergusonu.

«City» šo sezonu noslēdza premjerlīgas otrajā vietā, 38 spēlēs izcīnot 78 punktus un par 11 punktiem atpaliekot no čempioniem «United».

Mančīni tika atlaists maija vidū, kad «City» negaidīti piedzīvoja zaudējumu Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa finālā, ar rezultātu 0:1 piekāpjoties nu jau premjerlīgā vietu zaudējušajai Vīganas «Athletic» komandai. Viņa vietā jūnija vidū tika pieņems bijušais Spānijas vienības «Malaga» vadītājs Pelegrīni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu