Agresīvi līdzjutēji Vankūveras ielās sarīko nekārtības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc neveiksmes Stenlija kausa izcīņā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras '”Canucks'' līdzjutēji pilsētā sarīkojuši nekārtības.

Līdzjutēji dedzināja automašīnas, demolēja veikalus, apgāza atkritumu tvertnes, kā arī ar alus pudelēm apmētāja lielo ekrānu.

Tāpat tika izrādīta pretošanās policijas darbiniekiem, kā rezultātā ir arī vairāki cietušie, vēsta ''The Associated Press.''

''Tas ir šausmīgi. Pilsētai ir daudz ar ko lepoties – ar komandu un tās spēlētājiem. Tas ir pārāk slikti,'' nemierniekus aicināja nomierināties ''Canucks'' kapteinis Henriks Sedīns.

''Mums ir neliels skaits ar huligāniem, kuri rada problēmas,'' teica Vankūveras mērs Gregors Robertsons. ''Tas ir apkaunojoši un pilnībā neatspoguļo mūsu pilsētu.''

Tāpat nemierniekus aicināja nomierināties arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Stīvs Nešs.

Kā zināms, Bostonas ''Bruins'' sērijas septītajā mačā ar 4:0 izbraukumā pārspēja regulārās sezonas spēcīgāko komandu Vankūveras "Canucks" , sērijā triumfējot ar 4-3.

''Canucks'' hokejisti Stenlija kausu kluba pastāvēšanas vēsturē nav izcīnījuši.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu