Arvien jauni ziedotāji "Es atbalstu Ghetto bērnus!" projektā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biedrības "Streetbasket" organizēto "Ghetto Games" ietvaros sekmīgi turpinās projekts "Es atbalstu Ghetto bērnus!", kuri ietvaros tiek ziedotas sporta un ikdienas apģērbi, apavi, inventārs maznodrošinātajiem bērniem. Savu artavu devusi basketboliste Anete Klintsone un Rīgas 62. vidusskolas pārstāves.

Biedrība “Streetbasket” aicina Tevi pievienoties un atbalstīt “Ghetto bērnus”! Ja Tev mājās ir kāds sporta inventārs, kuru Tu jau sen nelieto un nedomā lietot, vai kāds sporta apģērbs/apavi, kurš aizņem skapī tikai vietu, tad aicinām Tevi pievienoties un atbalstīt “Ghetto bērnus”!

Mērķis ir iesaistīt bērnus un jauniešus saturīgā brīvā laika pavadīšanā un sportošanā. Tāpat arī sniegt iespēju bērniem un jauniešiem tikt pie sporta apģērba un dažnedažāda sporta inventāra – bumbas, lecamauklas, galda spēles u.c. lietderīgas lietas, ko izmantot brīvajā laikā.

"Esmu par šo kustību, jo vienmēr ir prieks palīdzēt citiem, bet visvairāk ir prieks padalīties un iepriecināt. Nodarbojoties ar profesionālo sportu, laika gaitā mājās bija sakrājušās daudz sporta mantas, kuras nav iespējams pienācīgi izmantot un citas uzvilkt kaut vienu reizi. Taču ir bērni, kuriem šo sporta mantu nav, kas iespējams liedz viņiem iesaistīties sportiskās aktivitātēs, piepildīt kādu sapni vai iespējams attīstīt kādu jaunu talantu. Nav grūti atrast veidu kā palīdzēt citiem un, manuprāt, šī kustība ir lieliska iespēja to izdarīt tik viegli. Arī citiem iesaku dalīties ar to, kas Tev ir un iepriecināt kādu, jo mums katram noteikti ir kāda manta, kas kādam ir vairāk nepieciešama kā mums. Tāpēc jādod šī iespēja tās izmantot kādam citam. Esi draugs uz palīdzi otram," uzsver basketboliste Anete Klintsone.

Aicinām Tevi nestāvēt malā un atbalstīt šo kustību, atbalstot tos bērnus un jauniešus, kuriem nav iespējas iegādāties nepieciešamo sporta apģērbu un inventāru, lai nodarbotos ar sportu.

"Šo uzņēmāmies, jo sapratām un zinām, ka tas kas mums ir un dažkārt ir par daudz, citiem nemaz nav, bet viņiem ar gribās. Tāpēc dzirdot Raimondu Elbakjanu stāstot par šo projektu, atcerējāmies, ka mūsu skolā ir dažādi sportisti, kam noteikti mājās ir kādas nevajadzīgas, par mazu palikušas sava sporta veida inventāra lietas. Kāpēc tās vienkārši izmest vai ļaut uz tām klāties putekļiem, ja var tās iedot tiem kas izmantos to lietderīgi un iespējams kādreiz nostāsies starp tiem sportistiem, kam jau no mazām dienām nekā nav trūcis, un iespējams būs labāki pat par tiem! Vēlētos novēlēt - "Mums visiem ir sapņi. Bet kā likums, lai šie sapņi piepildītos, nepieciešams milzum daudz apņēmības, aizrautības, pašdisciplīnas un centības un tagad arī resursi netrūks," komentē Rīgas 62. vidusskolas pārstāve Anita.

"Ghetto bērniem” paredzēto sporta inventāru un apģērbu varat nodot katru ceturtdienu no plkst. 15:00 līdz plkst. 24:00 Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā pasākuma „Ghetto Games” norises laikā (reģistrācijā) VAI iepriekš sazinoties ar kādu no kustības organizatorēm: Laura Klintsone (28688598) un Nora Lakatiņa (29593578).

SVARĪGI: Lūdzam ziedot tīru un valkājamu apģērbu un apavus! Uzzināt vairāk par kustību ir iespējams "Streetbasket.lv" sadaļā "Es atbalstu Ghetto Bērnus!"

P.S. Ikviens, kurš atbalsta šo ideju, saņems uzlīmi “Es atbalstu Ghetto Bērnus”!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu