"Dinamo" tomēr turpinās sadarbību ar "Liepājas metalurgu''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pretēji iepriekš izskanējušai informācijai, ka Rīgas "Dinamo" un "Liepājas metalurga'' sadarbība neturpināsies, ir rasta vienošanās par abu pušu tālāku sadarbību, vēsta reģionālais laikraksts "Kurzemes Vārds".

Pēdējā tikšanās reizē abas puses panāca principiālu vienošanos – ''Liepājas metalurgs'' uz Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubu "Rīga" deleģē aptuveni četrus piecus savus jaunos spēlētājus, bet "Dinamo" uz Liepāju sūta stažēties aptuveni tikpat daudz spēlētāju, kas ir pārauguši MHL vecuma griestus, bet vēl stāv uz galvenās komandas sliekšņa.

Par konkrētiem spēlētājiem it kā vēl nav lemts, bet tie varētu būt, piemēram, Miks Indrašis, Mārtiņš Porejs un citi. Turklāt tiek pieļauta iespēja, ka, tāpat kā pagājušajā sezonā, no "Dinamo" uz "Liepājas metalurgu" nosūtīs spēlētājus sportiskās formas atgūšanai vai spēļu prakses iegūšanai. Teorētiski 2011./2012. gada sezonā abu vienību sadarbība liepājniekiem varētu būt vēl izdevīgāka.

Sporta kluba "Liepājas metalurgs" izpilddirektors Ilgvars Šēns informēja, ka vakar ir saņēmis līguma projektu, tiesa, aizņemtības dēļ līdz agrai pēcpusdienai ar dokumentu vēl nebija paguvis iepazīties.

Ja reiz abu klubu pārrunas ir nonākušas līdz dokumentu fāzei, tad iespējams, ka līguma parakstīšanai būtisku šķēršļu nebūs. Dažādi iebildumi un precizējumi ir procesa neatņemama sastāvdaļa.

Iepriekš "Dinamo" paziņoja, ka pašiem nāksies nākamo sezonu sākt ar mīnusiem un tāpēc naudas sadarbībai ar Liepāju neesot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu