Babkina aicina ziedot nometnei bērniem ar kustību traucējumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne, aģentūra F64

Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Elīna Babkina aicina ikvienu atsaukties un iespēju robežās ziedot līdzekļus vasaras nometnei bērniem ar kustību traucējumiem un hroniskām saslimšanām.

''Manā profesijā basketbolā ir svarīgi tieši tas fiziskais faktors, tās kustības. Nevaru iedomāties, kā ir šiem bērniem, kad viņi nevar darīt to, kas viņiem patīk,'' atzīstas Babkina. ''Tas ir mūsu pienākums palīdzēt šiem bērniem, atbalstīt un padarīt viņu dzīvi daudz vienkāršāku un krāsaināku. Tiešām aicinu palīdzēt šiem bērniem, lai viņi varētu piedalīties vasaras nometnē un izbaudīt to, ko mēs darām katru dienu!'' aicina Elīna.

Babkina aicina ziedot Labdarības Faktora stāstam ''Nometne bērniem ar hroniskām saslimšanām'', kuru īsteno Hroniski slimo bērnu draugu biedrība Sūrābele. Nometnes organizēšanai augustā nepieciešami 1000 latu, lai 4 dienu ietvaros tajā varētu piedalīties 50 cilvēki – 30 bērni ar invaliditāti un 20 vecāki vai bērnu pavadoņi.

Stāstam iespējams ziedot šeit: http://www.labdaribasfaktors.lv/stories/1413001-nometne-berniem-ar-hroniskam-saslimsanam.

Portālā www.labdaribasfaktors.lv, kas veidots kā labdarības iniciatīvu katalogs, ievietoti dažādi palīdzības lūgumi, kurus pašrocīgi ievieto labdarības organizācijas. Šie stāsti veidoti uz fotostāstu principa. Ziedojumi 100% apmērā nepastarpināti nonāk konkrētā palīdzības lūdzēja kontā, jo portāls Labdarības Faktors nav starpnieks vai ziedojumu administrētājs.

Naudas ziedojums nav vienīgais veids, kā cilvēkus aicina atsaukties: organizācijas aicina ziedot mantas, apavus un sadzīves tehniku maznodrošinātām ģimenēm, dzīvojamo vagoniņu ģimenei, kurai nodega māja, savukārt 22 gadus vecais 7 gadus paralizētais jaunietis sapņo par kvalitatīvu iespēju darboties ar datoru, bet 15 gadus vecs zēns nevar gaidīt rindā uz valsts piešķirtajām ortozēm un ratiņkrēslu, lai dzīvotu pilnvērtīgi.

Labdarības Faktors ir starptautiskā mēroga platformas CharityFactors.com Latvijas lietotājiem paredzētā vietne. Sociālās vietnes Labdarības Faktors darbu administrē Latvijā dibināts nodibinājums "Charity Factors", kura misija ir stiprināt un attīstīt labdarības kustību, piedāvājot inovatīvus risinājumus ziedojumu piesaistē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu