Skrastiņa un Bārtuļa hokeja nometnes ietvaros apdāvina jaunos hokejistus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 16. jūnijā, Jelgavas ledus hallē notika labdarības pasākums, kura laikā Latvijas izlases hokejisti un Kārļa Skrastiņa ģimene pasniedza īpašu ziedojumu jaunajiem hokejistiem no ģimenēm, kurām ir nepieciešams atbalsts, informē nometnes organizatori.

Piesaistot Latvijas trenerus un rūpīgi izvērtējot bērnu vajadzības, tika izvēlēti 27 bērni, kuriem pasākuma ietvaros tika pasniegti hokeja ekipējuma komplekti, kuros ietilpa viss nepieciešamais – ķivere, aizsargi, nūja un slidas. Hokeja formas nonāca Liepājā, Ventspilī, Talsos, Brocēnos, Rīgā, Valmierā, Ogrē un Daugavpilī.

Tā kā šobrīd uz Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa ikgadējo jauniešu treniņnometni Latvijā ir ieradušies arī treneri no ASV un Kanādas, jaunajiem censoņiem bija iespēja vairāk nekā stundas garumā uzlabot savas hokeja prasmes pie pasaules klases speciālistiem.

Labdarības pasākuma iniciatori un organizatori ir Latvijas hokeja izlases spēlētāji: Oskars Bārtulis, Jānis Sprukts, Georgijs Pujacs, Lauris Dārziņš un Mārtiņš Karsums, no kuriem pirmie trīs kopā ar jaunajiem hokejistiem piedalījās arī kopīgajā paraugtreniņā, un Kārļa Skrastiņa ģimene. Pēc treniņa mazie hokejisti no Latvijas izlases spēlētājiem labprāt saņēma arī autogrāfus.

Oskars Bārtulis: «Katram cilvēkam ir sapnis, un arī mazajiem ir sapnis spēlēt hokeju. Treniņš ir beidzies, bet bērni neiet no laukuma nost, visi slido, visiem deg acis. Ir vēlme palīdzēt bērniem, Latvijas hokejam. Bērni ir priecīgi, un ceru, ka tas palīdzēs viņiem attīstīties hokejā. Tā kā mēs visi Latvijā esam maz, sazvanījām pilsētas trenerus, kuriem uzticējām izvēlēties bērnus, kuriem šī forma ir visvairāk nepieciešama. Šodien iejutos bērnu ādā, kad pats biju mazs puika un mums uz treniņu nāca toreizējās izlases zvaigznes.»

Jānis Sprukts: «Hokejs ir dārgs prieks, tāpēc mēs pievienojāmies Oskara Bārtuļa iniciatīvai atbalstīt mazos censoņus, kuriem tas ir visvairāk nepieciešams. Mūsu mērķis ir palīdzēt bērniem turpināt attīstīties un nepamest hokeju malā.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu