Vītoliņš: Domāju, ka Ozoliņš atgriezīsies izlasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžera amatā, visticamāk, atgriezīsies Sandis Ozoliņš, uzskata Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" galvenā trenera Oļega Znaroka palīgs Harijs Vītoliņš.

Kā zināms, pēc pasaules čempionāta, kurā Latvija ierindojās 13.vietā, no amata tika atlaista visas izlases vadība, ieskaitot Znaroku, Vītoliņu un Ozoliņu.

"Pēc čempionāta paziņoja, ka tiks atlaista visa Latvijas izlases vadība," laikrakstam "Sovetskij Sport" skaidroja Vītoliņš. "Tomēr domāju, ka Ozoliņš varētu atgriezties Latvijas izlasē. Turklāt savu karjeru KHL komandā Rīgas "Dinamo" viņš arī negrasās beigt."

"Vismaz vienu sezonu Ozoliņš nospēlēs "Dinamo." Malacis, uztur sevi formā," piebilda Vītoliņš.

43 gadus vecais Vītoliņš arī skaidroja, ka līgums ar Latvijas izlasi viņam esot bijis tikai uz pusotru mēnesi.

"Atlaist var tikai tad, ja ir līgums, bet mans bija tikai uz pusotru mēnesi un beidzās 15.maijā. Nezinu, vai līgums ar Latvijas izlasi bija Znarokam," piebilda Vītoliņš.

Vītoliņš arī pastāstīja, ka tajā brīdī, kad tika atlaista visa izlases vadība, viņš atradies Šveicē un par jaunumiem viņu informēja Znaroks.

Pēc Latvijas Hokeja federācijas (LHF) lēmuma par savu izstāšanos no LHF valdes paziņoja tās loceklis Dainis Liepiņš, atklājot, ka dažus lēmumus vienpersoniski pieņēmis LHF prezidents Kirovs Lipmans.

Kā ziņots, Latvijas hokeja izlase aizvadītajā pasaules čempionātā ieņēma 13.vietu, neizpildot LHF valdes izvirzīto uzdevumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu