"Tele2 Rīgas velomaratonā" kopā ar Romānu Vainšteinu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Tele2 Rīgas velomaratons" pulcēs rekordlielu skaitu dalībnieku - vairāk nekā 2000 riteņbraucēju un 50 uzņēmumu komandu, kas jau reģistrējušies sacensībām. Tautas distancē, kur šobrīd pieteicies vislielākais skaits dalībnieku, velobraucēji trasē dosies ar pasaules čempionu Romānu Vainšteinu priekšgalā, TVNET informē pasākuma organizatori.

5. jūnijā svētki būs ne vien riteņbraucējiem, bet arī viņu atbalstītājiem. Tos, kuri velomaratonu vēros no malas, izklaidēs velo triālistu priekšnesumi. Ar muzikāliem priekšnesumiem riteņbraucējus un viņu līdzjutējus atbalstīs un uzmundrinās grupa "Otra puse" un dziedātāja Aisha.

Rosība 11. novembra krastmalā sāksies jau no plkst. 8.00 rītā. Visiem dalībniekiem starta zonā būs pieejami tehniskie darbinieki, kuri palīdzēs pārbaudīt, apkopt un noregulēt velosipēdus. Tie riteņbraucēji, kuri nebūs paspējuši to izdarīt, varēs iegādāties sporta dzērienus un nepieciešamos riteņbraukšanas aksesuārus.

Numuru saņemšana

Dalībnieku numurus varēs saņemt pasākuma vietā reģistrācijas teltī no plkst. 8.30 līdz 10.30. Numuri jāizņem ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta. Lai dalībnieku laiku fiksētu elektroniski, katram numuram būs pievienots mikročips. Ģimenes brauciens nav sacensības, tādēļ tā dalībniekiem numuri tiek piešķirti, bet laiks netiek fiksēts.

Pieteikšanās sacensību dienā

Reģistrēties dalībai Tautas distancē un Ģimenes braucienā varēs pasākuma vietā reģistrācijas teltī no plkst. 8.30 līdz 10.30. Sporta distancei sacensību dienā pieteikties nevarēs.

Starta kārtība

Sporta distancē un Ģimenes braucienā dalībnieki uz starta varēs stāties pēc brīvas izvēles. Tautas distancē dalībnieki startēs no koridoriem, izsniegto numuru secībā. Pirmajos koridoros startēs 2010. gada 27. Rīgas velomaratona dalībnieki, pārējiem dalībniekiem numuri piešķirti pēc pieteikšanās datuma.

Starta laiki

Plkst. 11.00 startēs 136 km Sporta distances (Rīgas Grand Prix) dalībnieki.

Plkst. 11.10 startēs 49 km Tautas distances dalībnieki.

Plkst. 11.15 startēs 10 km Ģimenes brauciena dalībnieki.

Finiša laiki

Plkst. 11.35 - 12.15 finišēs 10 km Ģimenes brauciena dalībnieki.

Plkst. 12.20 - 14.00 finišēs 49 km Tautas distances dalībnieki.

Plkst. 14.15 - 15.00 finišēs 136 km Sporta distances (Rīgas Grand Prix) dalībnieki.

Ūdens un uzkodu punkti

Visiem "Tele2 Rīgas velomaratona" dalībniekiem būs pieejams ūdens un uzkodas pēc finiša, un Sporta un Tautas distances riteņbraucējiem arī distances laikā. Sporta distances dalībniekiem būs nodrošināti trīs ūdens un uzkodu punkti distancē, Tautas distances dalībniekiem – divi.

Piesardzība sacensību laikā

Sacensību dalībniekiem būs nodrošināta neatliekamā medicīniskā palīdzība startā, distancēs un finišā. Ņemot vērā silto laiku, visi sacensību dalībnieki tiek aicināti pastiprināti sekot līdzi savai pašsajūtai un, tai pasliktinoties, nekavējoties vērsties pie medicīniskā personāla vai jebkura tuvākā sacensību organizatoru pārstāvja!

Satiksmes ierobežojumi

Autovadītājiem jāņem vērā, ka dienu pirms sacensībām un sacensību dienā transportlīdzekļu satiksme būs slēgta vairākos maršrutos. No 4. jūnija plkst. 17.00 līdz 5. jūnija plkst. 16.00 tiks slēgta 11. novembra krastmala posmā no Vanšu tilta līdz Akmens tiltam. 5. jūnijā no plkst. 10.30 līdz plkst. 16.00 būs slēgta satiksme Krasta ielā virzienā un posmā no Vanšu tilta līdz Dienvidu tiltam, kā arī Krustpils iela un Granīta iela līdz TEC 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu