Nerimst kaislības ap Krievijas hokeja izlases trenera amatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Kazaņas ''Ak Bars'' līdzjutēji vērsušies pie līdzšinējā komandas galvenā trenera Zinetulas Biļaļetdinova ar atklātu vēstuli, kurā pauž neapmierinātību ar Krievijas hokeja izlasē notiekošo, vēsta vienības mājas lapa.

Atbalstītāji uzskata, ka ir liels gods tikt izraudzītam kā vienam no galvenajiem kandidātiem, lai vadītu Krievijas hokeja izlasi, taču vienlaikus pauž sašutumu par veidu, kādā Krievijas Hokeja federācija (KHF) atbrīvojās no iepriekšējiem treneriem Vjačeslava Bikova un Igora Zaharkina.

Tāpat ''Ak Bars'' atbalstītājus satrauc atmosfēra, kas ap valstsvienību valda pēdējā laikā. Viņi vaino federācijas vadību procesa nevajadzīgā politizēšanā.

''Mums tā [atmosfēra] liekas nenormāla un neveselīga. Par spīti kļūdām iepriekšējie treneri nav pelnījuši šādu negatīvu attieksmi. Nopelniem bagāti treneri tika patriekti kā nogrēkojušies šmurguļi, nepateicoties par pēdējos gados izcīnītajām medaļām,'' norādīts vēstulē.

Līdzjutēji izsaka pateicību trenerim par ''Ak Bars'' pavadīto laiku un sola nenosodīt viņa lēmumu. ''Mēs, ''Ak Bars'' līdzjutēji, pieņemsim jūsu lēmumu, jo zinām, ka tas būs pareizs.''

Atgādinām, ka KHF prezidents Vladislavs Tretjaks ticies ar Tatarstānas prezidentu Rustamu Minihanovu, lai pārrunātu Biļaļetdinova iespējamo iecelšanu Krievijas izlases galvenā trenera postenī.

Tas nozīmē, ka viņam būs jāpamet darbs ''Ak Bars'' vienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu