Lipmans: Domāju, ka Latvija rīkos 2018. gada pasaules čempionātu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans izteicies, ka Latvija, visticamāk, rīkos 2018. gada pasaules čempionātu. Turklāt Latvija būtu vienīgā rīkotājvalsts, raksta «Sporta Avīze».

«Domāju, ka mēs arī dabūsim 2018. gada pasaules čempionātu,» viņš sacīja.

2018. gadā risināsies olimpiskās spēles Dienvidkorejas kalnu kūrortā Pjenčanā. Lipmans šajā apstāklī nesaskata problēmu. «Arī 2006. gadā bija Olimpiāde un mums viss norisinājās veiksmīgi. Es domāju, ka mēs no tā neko nezaudēsim.»

«Šoreiz taisīsim spēcīgāku kandidatūru. Galvenokārt mums jānodrošina, lai mums būtu halle. It kā tagad tas jautājums risinās, mums vajag vēl vienu halli uzbūvēt kādiem septiņiem astoņiem tūkstošiem skatītāju,» «Sporta Avīzei» sacīja Lipmans.

Viņam ir informācija, ka arī basketbolisti vēlas savu arēnu, jo «Arēnas Rīga» īre izmaksājot pārāk dārgi.

Kā zināms, Latvija kopā ar Dānija vēlējās rīkot 2017. gada pasaules čempionātu, bet balsojumā piekāpās Vācijai un Francijai. Par Latviju - Dāniju nobalsoja 46 delegācija, bet par Vāciju - Franciju 63.

2014. gada pasaules čempionāts risināsies Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. Dažas dienas pēc čempionāta tiks paziņots 2018. gada pasaules čempionāta rīkotājs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu