''Tele2 Rīgas velomaratonam'' reģistrējušies vairāk nekā 1500 dalībnieku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

„Tele2 Rīgas velomaratonam”, kas notiks 5. jūnijā, reģistrējušies vairāk nekā 1500 dalībnieku. Pieteikties velomaratonam var līdz 2. jūnija vakaram, un, kā ik gadu, vislielāko dalībnieku aktivitāti organizatori prognozē tieši pēdējās reģistrācijas dienās, TVNET informē pasākuma organizatori.

Riteņbraucēji, kuri nebūs paspējuši reģistrēties Tautas distancei un Ģimenes braucienam, to varēs izdarīt arī sacensību dienā, bet tad maksa būs lielāka. Sporta distancei sacensību dienā reģistrēties nevarēs.

„Tele2 Rīgas velomaratona“ dalībnieki sacentīsies par kausiem un vērtīgām balvām: pirmo sešu vietu ieguvēji 136 km Sporta distancē saņems naudas balvas 150 Ls, 120 Ls, 100 Ls, Ls 70, Ls 60 un Ls 50, bet pirmo trīs vietu ieguvēji 49 km Tautas distancē visās vecuma grupās speciālas dāvanu kartes no t/c „Spice“ Ls 50, Ls 40 un Ls 30 vērtībā.

Rīgas velomaratons vēsturiski ir vienīgās riteņbraukšanas sacensības Latvijā, kurās riteņbraucēji sacenšas par Rīgas mēra kausu. Šogad Rīgas mēra kausu pasniegs jau sesto reizi. To saņems Tautas brauciena pirmo trīs vietu ieguvēji – trīs ātrākie vīrieši un trīs ātrākās sievietes. Rīgas mēra kausu saņems arī trīs ātrākās komandas.

„Tele2 Rīgas velomaratonā“ spēkiem mērosies arī uzņēmumi. Plecu pie pleca dodoties distancē, uzmundrinot un atbalstot citam citu, paveras iespēja iepazīt kolēģus, saliedēt komandu un dalīt kopīgu prieku par veselīgi un sportiski pavadītu dienu. Uzņēmumi sacentīsies divās kategorijās: ātrākā komanda (ne vairāk kā 12 dalībnieku) un kuplāk pārstāvētais kolektīvs.

Visās distancēs tiks vērtēts ekskluzīvākā velosipēda īpašnieks un atraktīvākais braucējs, tādēļ dalībnieki aicināti padomāt par divriteņu noformējumu un stilīgu apģērbu. Atzinība tiks draudzīgākajai riteņbraucēju grupai. Īpašas balvas saņems arī Ģimenes brauciena uzvarētāji.

Dalības maksa Tautas un Sporta distancēs dažādās vecuma grupās ir atšķirīga. Piesakoties līdz 2. jūnijam, reģistrācijas maksa ir Ls 10 (19 – 60 gadi), Ls 7 (līdz 18 gadiem), Ls 5 (pēc 60 gadiem). Tautas distancē var piedalīties no 12 gadu vecuma, savukārt Sporta distancē var startēt riteņbraucēji, kas sasnieguši 17 gadu vecumu. Uzņēmumu komandas aicinātas pieteikties gan cīņai par ātrākās komandas titulu, gan kuplākā kolektīva balvu.

Plašāka informācija par pieteikšanos atrodama mājas lapā www.velo.lv.

Reģistrēties dalībai "Tele2 Rīgas velomaratonā" var internetā mājas lapā www.velo.lv un Tele2 klientu apkalpošanas centros visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu