Lipmans: Krikunovam nav piedāvāts vadīt Latvijas izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans intervijā izdevumam ''Telegraf'' noliedzis, ka uz Latvijas valstsvienības galvenā trenera amatu pretendē Vladimirs Krikunovs.

Pašreiz Krikunovs ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņekamskas "Ņeftehimik" galvenais treneris, taču Krievijas medijos izskanēja ziņas, ka viņš varētu ieņemt Latvijas valstsvienības galvenā trenera posteni.

''Krikunovs? Kas viņam vakanto vietu ir piedāvājis?'' neizpratnē bija Lipmans.

''Tas ir absurds. No kurienes tādas baumas rodas? Pats pašreiz esmu Londonā, un galvenā trenera jautājums nav prioritāte. Par to lemsim, kad tuvosies rudens,'' atklāja LHF šefs.

Lipmans vēlreiz atkārtoja, ka valstsvienības personāls tika atlaists tāpēc, ka pasaules čempionātā netika izpildīts dotais uzdevums. ''Tā kā izlase uzdevumu neizpildīja, komandas vadībai bija jāaiziet. Tas nav nekas neparasts.''

Vienlaikus LHF prezidents atklāja, ka no Sanda Ozoliņa pakalpojumiem izlases ģenerālmenedžera amatā nācās atteikties augsto izmaksu dēļ.

Atgādinām, ka par federācijā notiekošo savu sašutumu atklātā vēstulē pauda nu jau bijušais LHF valdes loceklis Dainis Liepiņš, kurš posteni atstāja Lipmana autoritatīvā vadīšanas stila dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu