Krikunovam piedāvāts vadīt Latvijas hokeja izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kādreizējam Latvijas hokeja valstsvienības konsultantam Vladimiram Krikunovam izteikts piedāvājums kļūt par Latvijas nacionālās komandas galveno treneri, vēsta izdevums "Sovetskij Sport".

Viņš arī atklājis, ka ir viens no pretendentiem Baltkrievijas izlases galvenā trenera amatam.

''Baltkrievija šobrīd meklē treneri savai komandai. Zinu, ka viņu sarakstā esmu viens no pirmajiem,'' Krievijas izdevumam sacīja pieredzējušais speciālists.

''Pats šobrīd atrodos Latvijā, kur arī meklē galveno treneri izlasei. Pašlaik apdomāju variantus.''

Krikunovs ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņekamskas "Ņeftehimik" galvenais treneris. Viņa vadītajā vienībā pērn spēlēja Latvijas aizsargs Māris Jass.

Jau vēstījām, ka pirmdien Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde no izlases vadītāja posteņa atbrīvoja Oļegu Znaroku un visu valstsvienības personālu, tajā skaitā ģenerālmenedžeri Sandi Ozoliņu.

Vēlāk savu sašutumu atklātā vēstulē pauda nu jau bijušais LHF valdes loceklis Dainis Liepiņš, kurš izstājās no valdes, pamatojot, ka federācijas šefs Kirovs Lipmans lēmumus mēdz pieņemt vienpersoniski.

Starp Krievijas izlases galvenā trenera amata kandidātiem

Krikunovs "Sovetskij Sport" apskatā tika minēts kā viens no pretendentiem Krievijas valstsvienības galvenā trenera postenim. ''Strādāt ar mūsu izlasi [Krievijas] esmu vienmēr gatavs, taču ne pašreizējā treneru korpusā.''

Kā zināms, līdzšinējā Latvijas komandas vadība pirms PČ Slovākijā sev par mērķi bija izvirzīja iekļūšanu ceturtdaļfinālā, bet uzdevums no LHF bija izkļūt no priekšsacīkšu apakšgrupas un iekļūt otrajā sacensību kārtā, kas gan netika izpildīts.

Iepriekš medijos izskanēja informācija, ka par Latvijas vienības treneri varētu kļūt kādreizējais izlases uzbrucējs Aleksandrs Beļavskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu