Jānis Sprukts "Lokomotiv" nespēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Jānis Sprukts karjeru neturpinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Jaroslavļas "Lokomotiv", pirmdien vēsta izdevums "Sovetskij Sport".

Jau pagājušajā nedēļā masu medijos izskanēja informācija, ka par Spruktu interesējas vairāki KHL klubi. Sestdien klīda runas par hokejista došanos uz "Lokomotiv" vienību, tomēr šo informāciju noliedz kluba ģenerālmenedžeris Jurijs Lukins.

''Neslēpšu - mēs interesējāmies par Jāni,'' laikrakstam "Sovetskij Sport" atklāj Lukins. ''Bet mēs nevienojāmies.''

30 gadus vecais Sprukts ir neierobežoti brīvais aģents un var slēgt līgumu ar jebkuru vienību. Viņu Rīgas "Dinamo'' formas tērpā nākamajā sezonā, visticamāk, neredzēsim.

Sprukts 2010./2011. gada sezonas KHL regulārajā čempionātā "Dinamo" sastāvā piedalījās 53 spēlēs, gūstot 10 vārtus, un atdeva 19 rezultatīvas piespēles.

Savukārt 11 Gagarina kausa izcīņas mačos Sprukts izcēlās ar četriem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot komandai aizkļūt līdz izslēgšanas spēļu otrajai kārtai.

Lukins: Skrastiņš spēlēs "Lokomotiv"

Tikmēr Lukins skaidro, ka panākta vienošanās ar pieredzējušo Latvijas aizsargu Kārli Skrastiņu. ''Jautājumu nav - Kārlis spēlēs "Lokomotiv"'', viņš sacīja.

36 gadus vecais hokejists iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Dalasas "Stars". Pagājušajā sezonā Skrastiņš "Stars" sastāvā piedalījās 74 spēlēs, kurās izcēlās ar trim vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs, -1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu