Šovasar notiks "Prāta vētras" organizētais minifutbola turnīrs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 2.jūlija līdz 13.augustam norisināsies trešais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2011", kuru organizē grupa "Prāta vētra". Turnīra fināla sacensības šogad notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Par balvu fondu - 3000 latiem - čempionātā varēs cīnīties jebkura, atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda. Komandām noteiktā dalības maksa ir 50 lati, bet pirmajām 25 komandām, kuras piesakās uz jebkuru no posmiem, noteikta 40 latu dalības maksa. Skatītāji "Mītava Open 2011" pasākumus apmeklēt varēs bez maksas.

Čempionātam plānoti seši posmi (Zemgale, Kurzeme, Vidzeme, Ziemeļaustrumi, Latgale, Rīga) un fināls. Katrā posmā varēs piedalīties ne vairāk kā 32 komandas, kuras tiks sadalītas pa grupām ar izlozes palīdzību.

Šogad finālsacensība par 3000 latu balvu norisināsies Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā. Pirmais posms norisināsies 2.jūlijā Bauskā, Bauskas novada stadionā, kur pagājušajā gadā ceļazīmi uz finālu izcīnīja komanda "Rainis", kas arī kļuva par "Mītava Open 2010" čempioniem.

Pieteikties atklātajam amatieru čempionātam mini futbolā "Mītava Open 2011" norisinās interneta mājaslapā "www.MitavaOpen.lv" un veikalos "Sport 2000". Sekot līdzi notikumiem "Mītava Open 2011" iespējams sociālajos tīklos "draugiem.lv", "twitter.com" un "facebook.com".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu