Šodien notiek «Rīgas Sporta nakts 2013»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 31. maijā, no 17.00 līdz pat diviem naktī visi rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti aktīvi piedalīties sporta un atpūtas pasākumā «Rīgas Sporta nakts 2013», kur varēs iepazīties ar pieaugušo un bērnu sportošanas iespējām. Laukumā pie Brīvības pieminekļa, gar Rīgas kanālu, Bastejkalnā un pie Kongresu nama, kā arī Kronvalda parkā apmeklētājus gaida grandiozi šovi, konkursi, emocijām bagātas sacensības un neredzētas tikšanās.

Pasākums «Rīgas Sporta nakts» norisināsies jau trešo reizi, un tā mērķis ir veicināt sporta un aktīvās atpūtas popularitāti, iepazīstināt Rīgas iedzīvotājus un viesus ar sportošanas iespējām.

Pilsētas kanālā otro reizi notiks Augstskolu Kauss airēšanā. Par LDz Cargo dāvāto kausu un spēcīgākās augstskolas titulu sacentīsies sešas puišu un pat divas meiteņu komandas. Interesenti varēs iepazīt raftinga un airēšanas slalomu specifiku. Savukārt parkā no K. Valdemāra ielas līdz pat Latvijas Universitātei tiks prezentēti dažādi sporta veidi: spīdmintons, kērlings, teikvondo, regbijs, svarbumubu celšana, galda teniss un galda hokejs.

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) piedāvās atklātos treniņus regbijā, airēšanā, lakrosā, futbolā, smagatlētikā, vingrošanā, nūjošanā un citos sporta veidos. Īpašu noskaņu radīs LSPA karsējmeiteņu paraugdemonstrējumi. Visu pasākuma laiku darbosies bērnu stūrītis, kur speciāli mazajiem tiks organizētas dažādas sportiskas un radošas aktivitātes.

Bastejkalnā no plkst. 20.00 apmeklētājiem būs unikāla iespēja darbībā vērot vienu no pasaules labākajiem parkūristiem un aktīvi piedalīties parkūra meistarklasē kopā ar «Red Bull» atlētu Pāvelu Petkunu. Pēc tā sekos «jam» sesija un aizraujoši paraugdemonstrējumi. Vienlaikus turpat varēs vērot arī Latvijas meistarīgākos skeitbordistus.

Kronvalda parkā galvenokārt norisināsies aktivitātes bērniem un jauniešiem, un par tām rūpēsies Latvijas Paukošanas federācija, Latvijas Bērnu un jauniešu asociācija, Latvijas Kendo federācija, Krišjāņa Kundziņa brīvās cīņas skola, basketbola skola «Rīga», Rīgas Riteņbraukšanas skola, Individuālās sagatavošanas basketbola skola, Latvijas Handbola federācija un bērnu un jaunatnes centrs «Laimīte». «DNB Ģimenes programmas aktīvās atpūtas zonā» bērni vecumā no 1 līdz 12 gadiem kopā ar mammu vai tēti varēs lieliski pavadīt kopā laiku, iesaistoties dažādās sportiskās un interesantās spēlēs, atrakcijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu