Maskavas "Dinamo" neiebilstu, ja Znaroks vadītu Krievijas izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas ''Dinamo'' prezidents Mihails Tjurkins būtu pagodināts, ja līdzšinējais Latvijas izlases treneris Oļegs Znaroks turpmāk vadītu Krieviju.

Iepriekš medijos izskanēja informācija, ka Znaroks, kurš vada arī Maskavas ''Dinamo'', pasaules hokeja čempionāta laikā ticies ar Krievijas Hokeja federācijas prezidentu Vladislavu Tretjaku, taču oficiāls piedāvājums viņam nav izteikts.

''Es neesmu lietas kursā par Znaroka komunikāciju ar Tretjaku,'' intervijā ''RIA Novosti'' norādīja Tjurkins. ''Kad ar MVD izcīnījām otro vietu KHL, es teicu, ka Znaroks ir lielisks treneris. Un viņa treneru komanda var sasniegt lieliskus rezultātus.''

''Uzskatu, ka noteiktos apstākļos un ar vēlēšanos, kad Oļegs saprot, ka no viņa atkarīga spēlētāju noskaņošana, viņš ir spējīgs izpildīt tos uzdevumus, kas būs jāsasniedz izlasei,'' ''Dinamo'' prezidents nešaubījās par Znaroka trenera prasmēm.

''Maskavas ''Dinamo'' vadība neiebildīs, ja treneru štābs vadīs arī izlasi, tas mums būs liels gods.''

Pašreiz gan nav skaidrs, vai Znaroks neturpinās darbu ar Latvijas izlasi un vai Krievija neturpinās sadarbību ar līdzšinējo galveno treneri Vjačeslavu Bikovu.

Tretjaks iepriekš minējis, ka trenera jautājumu izskatīs aptuveni pēc mēneša. Taču viņa viedoklis ir, ka amatā jāpaliek duetam Vjačeslavs Bikovs/Igors Zaharkins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu