Noskaties: Ir "jāmāk" negūt vārtus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

69 000 skatītāju klātienē bija liecinieki, kā ilggadējais Vācijas futbola valstsvienības uzbrucējs Miroslavs Kloze bundeslīgas čempionātā neguva vārtus, sitot bumbu tiem pāri no aptuveni divu metru attāluma. Turklāt viņš bija ļoti izdevīgā pozīcijā, atrodoties pretī vārtiem - pa vidu.

Iepriekšējās kārtas Vācijas nacionālā čempionāta spēlē Klozes pārstāvētā Minhenes ''Bayern'' vienība savā laukumā tikās ar ''VfB Stuttgart'' futbolistiem.

Pie rezultāta 0:0 holandietis Arjens Robens savam komandas biedram izkārtoja izcilu vārtu gūšanas momentu, tomēr poļu izcelsmes vācietis nespēja iepriecināt stadionā sanākošos ''Bayern'' fanus, negūstot vārtus, kad tas bija jāizdara par 100%.

Par laimi, Klozem šajā mačā ar rezultātu 2:1 uzvaru svinēja laukuma saimnieki. Jāatzīmē, ka interneta vietnē ''Youtube'' šis video skatīts jau gandrīz 4,5 miljonu reižu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu