Jučers: Nezinu, kur spēlēšu nākamajā sezonā (52)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Māris Jučers ir neziņā par nākamo sezonu. Sarunā ar TVNET vārtsargs atklāja, ka vēl neesot panācis vienošanos ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo».

25 gadus vecajam Jučeram līgums ar Rīgas «Dinamo» beidzās pēc aizvadītās sezonas.

«Viss ir procesā,» par savu nākotni izteicās valstsvienība vārtu vīrs. «Kur spēlēšu nākamajā sezonā, nezinu. Neko vēl nevaru pateikt, tā arī varat uzrakstīt.»

Šobrīd līgumi ar Rīgas «Dinamo» komandu ir jau diviem vārtsargiem - zviedram Mikaēlam Telkvistam un Kristeram Gudļevskim.

Jāatzīmē, ka teicami pasaules hokeja čempionātā sevi apliecināta Gudļevskis, kas vēl vairāk sarežģīja situāciju Jučeram.

Konkurents uz vietu Rīgas «Dinamo» sastāvā Jučeram var kļūt arī pieredzējušais Edgars Masaļskis, kurš šobrīd arī ir bez līguma.

Pagājušās sezonas 19 KHL čempionāta spēlēs Jučers vidēji savos vārtos ielaida 3,01 ripu un atvairīja 89,4% metienu. Jučers «Dinamo» vienībai 19 spēlēs palīdzēja tikt pie divām uzvarām.

Rīgas «Dinamo» komandai Jučers pievienojās 2010.gada vasarā. Pirms tam viņš spēlēja «Liepājas metalurgs» klubā.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu