Hyundai sāk i20 WRC testus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Hyundai WRC rūpnīcas komanda sākusi sava i20 sacīkšu auto testus uz asfalta seguma. Pirmajos testos ar auto kopā veikti 560 kilometri, savukārt rallija mašīnu pilotējušā sportista vārds netiek atklāts, atsaucoties uz izdevumu Autosport, vēsta Motor.ru.

Dienvidkorejas autoražotājs pasaules autorallija čempionātā plāno atgriezties nākamsezon, un pirmās sacensības atbilstoši plānam būs Montekarlo rallijs.

Hyundai i20 WRC tika atklāts pērn rudenī, savukārt decembrī ar to tika veikti izmēģinājuma braucieni Vācijā. Pie stūres toreiz sēdēja viens no kompānijas testa braucējiem, bet šoreiz, pēc Hyundai vadītāja Mišela Nandana teiktā, vadības groži bijuši cita pilota rokās.

«Janvāra sākumā Alcenavas rūpnīcā Vācijā mēs izstrādi sākām no nulles. Kopš tā laika esam nodarbojušies ar auto attīstīšanu. Mums priekšā stāv apjomīga testu programma, kurā iekļauti daudzi un dažādi Eiropas ceļi. Mēs neteiksim, kur testi tiks veikti, taču varat būt droši, ka pārbaudīta tiks ikviena detaļa,» - tā Nandans.

Šobrīd WRC startē Citroen un Volkswagen rūpnīcas komandas, savukārt Ford rallija mašīnas gatavo privātā M-Sport komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu