Ģirtam Bricim ar Chandra H trešā uzvara PK posma trešajā dienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 17. līdz 19. maijam Lietuvā, Vazgaikiemī, risinājās Pasaules kausa Centrāleiropas zonas pirmais posms jāšanas sportā, konkūrā (CSI2*-W), kurā Latvijas sportists Ģirts Bricis ar Hannoveres šķirnes ķēvi Chandra H izcīnīja trīs uzvaras trīs dienas pēc kārtas. Konkūrā šādu panākumu sportisti spēj sasniegt ļoti reti.

«Trīs dienas pēc kārtas uzvarēt man vēl nebija gadījies, protams, ļoti priecājos! Šodienas maršruts arī bija pieklājīgs – 140 cm. Kopumā sacensības bija ļoti labas, šeit ir lielisks laukums, skaista vieta, zirgi labi lec, bija vērts braukt un piedalīties,» saka sportists. Kopā 140 cm augstajā akumulācijas maršrutā ar džokeri startēja 51 dalībnieks.

Kā ziņots, pirmo uzvaru Ģirts Bricis ar vienpadsmitgadīgo Hannoveres šķirnes ķēvi Chandra H (Calypso II – Drosselklang) izcīnīja piektdien ātruma maršrutā (Tabula A) ar šķēršļu augstumu 130 cm, pirmajā dienā šajā maršrutā startēja 45 dalībnieku pāri.

Otrajā sacensību dienā Latvijas duets bija ātrākie 135 cm augstajā maršrutā divās fāzēs un izcīnīja uzvaru 40 dalībnieku konkurencē.

Šīs bija pirmās Pasaules kausa izcīņas sacensības konkūrā Centrāleiropas zonas Ziemeļu līgā 2013./2014. gada sezonā, kā arī pirmās starptautiskās sacensības āra laukumā. Sacensību galvenajā Grand Prix maršrutā, kas vienlaikus bija arī PK kvalifikācijas maršruts, uzvaru izcīnīja Polijas sportists Kšištofs Ludvičaks ar zirgu Luca Toni 18 (Lando - Cami-S).

Sacensībās bija pārstāvētas sešas valstis – Lietuva, Latvija, Igaunija, Krievija, Polija un Baltkrievija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu