Kovaļčuks: Pilnībā aptaisījāmies (44)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītā gada čempione Krievijas hokeja valstsvienība ceturtdien nespēja pārvarēt pasaules čempionāta (PČ) ceturtdaļfinālu. Pēc mača Krievijas izlases vadošais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks ļoti asi komentēja savas vienības parādīto sniegumu.

Aizvadītajā cīņā Krievija ar rezultātu 3:8 kapitulēja ASV valstsvienībai.

«Kas notika? Mēs aptaisījāmies, tas arī notika. Mūsu maiņa šodien nospēlēja bezzobaini. Nesaprotu, ko mēs pirmajā periodā uz laukuma darījām,» «championat.com» citēts Kovaļčuks.

«Pieļāvām ļoti daudz kļūdu. Arī vairākumā ielaidām. Pie tādas spēles aizsardzībā vārtsargus vainot nedrīkst,» sacīja krievu uzbrucējs.

Astoņās PČ cīņās Kovaļčuks atzīmējās ar 8 vārtu guvumiem un 5 rezultatīvām piespēlēm. Šobrīd Kovaļčuks ir otrais rezultatīvākais hokejists visā turnīrā.

«Ko es vēl jums varu pateikt? Pilnībā aptaisījāmies,» teica Kovaļčuks. «Galvenais tagad ir izdarīt pareizus secinājumus, lai nekas tāds uz Soču olimpiskajām spēlēm neatkārtotos.»

Helsinku apakšgrupas kopvērtējumā Krievijas izlase ieņēma otro vietu, bet ASV atradās pozīciju zemāk. Apakšgrupas savstarpējā mačā uzvaru ar 5:3 izcīnīja Krievijas hokejisti.

Pusfinālā sestdien savā starpā spēkosies ASV un Šveices, bet Zviedrija tiksies ar Somijas izlasi.

Kā zināms, Teda Nolana vadītā Latvijas izlase pasaules čempionātā izcīnīja 11. vietu.

Elites divīziju atstāja Austrija un Slovēnija, bet spēcīgāko sabiedrībā pēc gada pārtraukuma atgriezās Kazahstāna un Itālija.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu