Ņiživijs saaukstējies - nepiedalās pirmajā treniņā Bratislavā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlase ceturtdien caur Vīni jau ir ieradusies 2011. gada pasaules hokeja čempionāta (PČ) mājvietā Bratislavā un jau izmēģinājusi ledu.

Tomēr pirmajā treniņā nav piedalījies Aleksandrs Ņiživijs, kurš ir nedaudz saaukstējies, atsaucoties uz Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienestu, vēstīja LNT televīzija.

Pirmo spēli čempionātā Latvija aizvadīs sestdien, 30. aprīlī, pret Čehijas valstsvienību. Pēc tam būs jāspēlē ar Somiju un Dānijas nacionālo komandu.

Latvijas izlase PČ Slovākijā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Mārtiņš Raitums, Māris Jučers.

Aizsargi: Kristaps Sotnieks, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Jānis Andersons, Arvīds Reķis, Oskars Cibuļskis, Artūrs Kulda.

Uzbrucēji: Herberts Vasiļjevs, Aleksandrs Ņiživijs, Mārtiņš Cipulis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Andris Džeriņš, Ģirts Ankipāns, Juris Štāls, Kaspars Saulietis, Ronalds Ķēniņš, Sergejs Pečura, Armands Bērziņš, Roberts Bukarts, Gints Meija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu