Francijas izlase sensacionāli pārspēj Krieviju (155)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sensacionālu uzvaru pasaules čempionātā (PČ) hokejā ceturtdien izcīnīja Francijas izlase, kas ar 2:1 Helsinkos (Somija) pārspēja pagājušā gada čempionvienību Krieviju.

Vārtus pirmā guva Krievijas izlase, kad otrajā trešdaļā precīzi meta Aleksandrs Perežogins. Perioda tupinājumā Francija spēja ne tikai atspēlēties, bet arī izvirzīties vadībā.

Izlīdzinājumu francūžiem panāca Damjēns Flerī, bet septiņas minūtes vēlāk (37') Antuāns Rusels pēc individuāli veiksmīgas spēles savu komandu izvirzīja vadībā. Trešās trešdaļas beigās izteikts bija Krievijas valstsvienības pārsvars, taču Francija savus vārtus prata nosargāt neskartus.

Krievijas hokejisti pa pretinieka vārtiem meta 29 reizes, kamēr Francija Vasīlija Košečkina sargāto cietoksni apdraudēja 19 reizes.

Tas Krievijas komandai ir pirmais zaudējums turnīrā, kamēr Francija svin savu otro panākumu.

Dienas vakara spēlē (plkst. 20.15) Helsinku grupā spēkiem mērosies Latvijas izlase ar pagājušā gada finālisti Slovākiju.

Nākamo spēli Krievijas valstsvienība aizvadīs piektdien, kad tiksies ar mājiniekiem somiem, bet Francija sestdien spēlēs pret ASV.

Katras apakšgrupas četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet vājākā valstsvienība atstās elites divīziju. Tālākais turnīra reglaments ved uz Zviedriju, kur tiks noskaidrots galīgais vietu sadalījums.

Komentāri (155)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu